Autoophugger

I flere år kan man gå rundt og forsøge at få den gamle spand til at fungere, men nogen gange er det bare ikke muligt, og man må erkende, at der kun er én mulighed, nemlig at finde en autoophugger.

Læs mere på http://www.joekers.dk/

Når bilen er færdig er det tid til autoophug

autoskadeEfter mange år på bagen og efter at have tilbagelagt mange tusindevis af kilometer på motorvejene i jylland så går bilen pludseligt i stå og næste stop er et sted der udfører autoophug. Det har ellers aldrig været din drøm, at din så højt elskede bil skulle ende sine dage på en bilkirkegård hvor den ikke kender nogen og hvor den måske ikke vil være så tryg som den altid har været i din garage. Men du skal dog ikke være ked af det for en autoophugger vil formentligt sørge for, at samtlige dele fra din bil bliver fordelt forskellige steder i jylland til forskellige formål. Når du går ud og omkring i jylland og finder denne autoophugger så vil han måske forklare dig proceduren for hvordan sådan en omgang autoophug foregår, men måske vil han ikke. Lige meget hvad så er det der foregår faktisk ikke så slemt. For når en autoophugger går i gang med at skille din bil ad i sit autoværksted et sted i jylland, så vil han først sørge for, at din bil ikke udleder for mange miljøskadende stoffer. Det gør han ved at fjerne alle kemikalier, i hvert fald de flydende fra din bil. Og så vil han måske fjerne de bløde ting så som stolene og sæderne som også er en del af sådan en gang autoophug.

En autoophugger sørger for, at få det bedste ud af tingene

Nå så kemikalierne er fjernet og de bløde ting er fjernet. Efter hver autoophug får din autoophugger nye sofaer for han er så smart, at han bruger sæderne fra din gamle spand til at få lavet en ny sofa. Det er en mode, som man sjældent ser i jylland, men ikke desto mindre er det en mode, som er ret bæredygtig. Derefter fjerne han alle de hårde dimser i bilen. En sådan proces i en autoophug indebærer mange store værktøjer og mange muskler. Faktisk så mange muskler, at en autoophugger skal have fat i mange maskiner for at få det til at køre. Din autoophugger har mange kontakter rundt omkring i jylland forskellige steder. Cirka hver uge kan det være, at han ringer til alle på sin kontaktlinse for, at sige, at han netop har gennemført endnu et autoophug. Han vil så sige til dig, hvorfor han netop har ringet til dig for hvad er det egentligt lige du får ud af, at vide, at denne autoophugger har lavet et autoophug. Det kunne være ham din barndomskammerat du altid har haft som ven som er ved at lave en bar. Han har hverken bardisk eller stole, men I er i fællesskab blevet enige om, at det kan blive den bedste bar i jylland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *