Diadora fodboldstøvler

Diodora blev stiftet i 1948 af Marcello Danieli, og de udvikler mest udstyr til cykling og fodbold heriblandt fodboldstøvler. Det italienske mærke har en række smarte og gode fodboldstøvler i deres sortiment.

Diadoras forskellige slags fodboldstøvler

Nedenunder er et udpluk af nogle af Diadoras fodboldstøvler:

Diadora er kendt for at have udviklet en af verdens letteste fodboldstøvler. Diadoras fodboldstøvle DD-NA 2 vejer kun 180 gram. Udover at støvlerne er fantastisk lette, besidder de også et specielt ventilerings system, der sørger for, at fodsveden ledes væk fra foden. Fodboldstøvlerne er altså rigtig smarte. De er både lette at spille fodbold i, og rare at have på da sveden fra fødderne ikke genere.

Diadora er også kendt for stadig at udvikle fodboldstøvler i kængurulæder. Det er der nemlig ikke ret mange andre mærker, der stadig gør. I det materiale er bl.a. at finde fodboldstøvlerne Brasil SG, som er overfladebehandlet så støvlerne til et vis punkt er vandafvisende, hvilket er super smart, så støvlerne kan bruges på dage, hvor vejeret ikke er godt. Fodboldstøvler lavet af kængurulæder er også kendt for at tilpasse sig foden, da kængurulæder kan give sig lidt. De er derfor utrolig behagelige at have på.

Fodboldstøvlen Italica Goal K Pro FG er lige som fodboldstøvlerne Brasil SG lavet af kængurulæder, og de er derfor også super komfortable at have på, da de tilpasser sig foden. Men derudover har de også på overdelen en teknologi kaldet Touch Control, der kan hjælpe fodboldspilleren med at få bedre kontrol over bolden.

Find din størrelse i fodboldstøvlerne

Det er rigtig vigtigt, at fodboldstøvlen passer perfekt for at undgå skader. Fodboldstøvlerne skal hverken være for store eller for små. For små fodboldstøvler kan klemme og dermed genere under spil, og har man for store fodboldstøvler på, kan fødderne ”køre rundt” i støvlerne og dermed også genere. Det gælder altså om, at finde nogle fodboldstøvler der sidder helt perfekt på fødderne.

Når man vælger størrelsen på fodboldstøvlerne, skal man også huske at tænke på, at ens store, tykke fodboldsokker skal kunne være i støvlerne. Det kan derfor være en god ide at prøve størrelser med fodboldsokkerne på, da man ikke kan regne med, at den størrelse man passer med normale sokker passer med de store fodboldsokker på. Husk derfor altid at medbringe fodboldsokker når nye fodboldstøvler skal prøves. Derudover kan ens størrelse også skifte fra model til model, da de forskellige fodboldstøvler kan have forskellige former etc.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *