DSI Hedehuset – et bosted for unge

DSI Hedehuset er mere end bare et bosted. Det er vigtigt at finde et bosted der passer helt perfekt og et sted, der har nogle gode kerneværdier og fokusområder. Dette finder man hos DSI Hedehuset. 

Dette er et bosted for unge mellem 12 til 18 år, hvor de kan føle sig godt taget imod og hvor personalet er erfarne og hjertevarme og nogle der går op i beboernes ve og vel. Ud over de unge, er der også flere tilbud for voksne både i hjemmet eller på bostedet. På DSI Hedehuset er socialpædagogik og psykiatri nogle vigtige værktøjer, der ikke behøver ske hver for sig, men i logisk samarbejde. Der er mulighed for psykiatrisk rådgivning og konsultation, for at give de bedst mulige resultater. Det er vigtigt at man hurtigt kan få adgang til en psykiater, som kan udrede og behandle. Dette er alt afgørende i mange tilfælde og derfor er det vigtigt for DSI Hedehuset at være i tæt samarbejde med erfarne og professionelle psykiatere. Sammenspillet med psykiatri og socialpædagogik er noget DSI Hedehuset sætter en stor ære i og også en af grundende til, at bosteder har haft så stor succes igennem de sidste 30 år.

Idylliske omgivelser og naturen som en pædagogisk metode

DSI Hedehuset ligger i Mariager i idylliske omgivelser. Hvor naturen og friluftslivet er en stor del af oplevelsen ved at bo her. Friluftslivet som pædagogisk metode, er noget af det DSI Hedehuset arbejder meget med og har lavet mange studier på, at dette rent faktisk virker.smilende dame med grønt æble
Selvom at bostedet ligger i Mariager, kommer der mange fra Hobro, Viborg, Randers og andre steder. Det er altså stadig muligt at bo på dette bosted, selvom man kommer fra byer længere væk. DSI Hedehuset ligger i så idylliske omgivelser og med de mange muligheder bostedet tilbyder, er det ikke en dårlig idé at benytte et bosted, der ikke ligger i samme by, som man kom fra. Det vigtigste er at tænke på, hvordan forholdende er og hvad bostedet kan tilbyde.

Kosten spiller en stor rolle på DSI Hedehuset

Kost har en vigtig betydning for vores livskvalitet og vores trivsel. Den helt rigtige og sunde kost, kan gøre meget godt for os som mennesker. Derfor er det vigtigt for DSI Hedehuset at samaarbejde med nogle gode og dygtige eksperter, for at sikre at maden skaber livskvalitet samt at det er sundt og lækkert. Dette er et af DSIs mærkesager og noget der bliver lagt meget arbejde i.

Ikke nok med at DSI Hedehuset er et bosted, så er DSI hedehuset også drikraften bag en masse forskellige sociale arrangementer – som både er for unge og voksne – i og omkring Mariager. Her er det muligt for alle der ønsker, at komme og være med til nogle arrangementer og møde andre. Kerneværdierne og fokusområder for Hedehuset er stadig de samme til disse arrangementer og lysten til at gøre en forskel er stadig stor. Selvom man ikke bor i Mariager er det stadig muligt at komme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *