E cigaretter er det bedste rygestopmiddel

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige former for rygestopmidler, men der skal dog heller ikke være nogen tvivl om, at der særligt er ét rygestopmiddel, som er langt bedre end alle de andre – og det er selvfølgelig også derfor, at det er så populært. Det er selvfølgelig ikke de meget omtalte nikotinplastre eller nikotintyggegummi, der er tale om her, men hvad der derimod er tale om er de uhyre populære e cigaretter, der bliver solgt i rigtig mange forskellige variationer og derfor er der naturligvis også en variation, der passer til dig og dine behov. Ydermere, så er det ganske enkelt det bedste rygestopmiddel og det kommer vi ind på nedenfor, hvorfor det helt præcist er og hvorfor du skal bruge en e-cigaret til dit rygestop. Det betyder også, at du lige så godt kan droppe alle dine andre idéer med produkter, som du kan bruge til dit rygestop.

kvit-cigaretterne

Du kan stille og roligt trappe ned på dit nikotinindtag

Den absolut primære årsag til, at der er så mange, der har stor succes med at stoppe med at ryge ved at gøre brug af en eller flere e cigaretter er, at der er rigtig gode muligheder for at bruge dem til at trappe stille og roligt ned på dit nikotinindtag, hvilket også betyder, at du ikke kommer til at sige farvel til dit daglige nikotinindtag fra den ene dag til den anden. Der findes nemlig flere forskellige former for e-væske, som indeholder flere forskellige doser af nikotin, så derfor har du mulighed for at trappe ned over tid, så du til sidst ender med at ramme nul, men ikke et sekund før, du ren141t faktisk er klar til at ramme nul – og det er derfor, at folk har så god succes med det, for hvis man bare skal stoppe med at indtage nikotin lige pludselig, så vil din krop komme til at reagere mærkeligt, og det vil resultere i et tilbagefald for langt de fleste.

Du skal ikke give slip på det sociale aspekt

Hvis du vælger at dampe på en e-cigaret i stedet for at gøre brug af f.eks. et nikotinplaster eller i stedet for at gå og tygge på et stykke nikotintyggegummi, så kommer du heller ikke til at gå glip af det sociale aspekt, der er forbundet med rygning. Med det menes der, at du stadig vil kunne gå med de andre rygere fra din arbejdsplads eller fra din klasse på skolen udenfor for at ryge, når der er pause. Den eneste forskel vil bare være, at de står og ryger en cigaret, og du står i stedet bare at damper på din e-cigaret. Dette er helt klart én af de fordele ved e cigaretter, som får rigtig mange til at vælge denne løsning, når de skal stoppe med at ryge, for hvis der ikke er noget man vil give slip på som ryger, så er det helt klart det sociale aspekt af det, hvor man står og hyggesnakker med de andre rygere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *