En anlægsgartner hjælper dig med at skabe dit drømmehjem

Når man køber hus i Århus eller Skanderborg er der mange ting indvendigt der syntes nødvendigt at få ordnet. Mange får en lille boligarkitekt i maven når de skal til at flytte ind i det nye hus, og begynder at male og tapetsere, måske får man lagt nyt gulv eller skiftet køkkenskabene ud – eller måske er man endnu mere dramatisk og begynder at rive vægge ned og sætte nye op. Alle disse tiltag arbejder mod det mål som hedder at få skabt ’drømmehuset’; et hjem som er helt og holdent efter ens hoved, et hjem som ikke er som de andres, et hjem som er unikt. Mange forbinder således ’drømmehuset’ med interiøret, men glemmer at det udvendige, haven, er lige så stor en del af helhedsindtrykket og af det at have et personligt og unikt hjem.

Hvor mange mennesker har en forestilling om hvordan drømmehjemmet ser ud, er der flere som står på bar bund når det kommer til at realisere en smuk og unik have. Dertil kommer at havedrømmen naturligvis skal være realistisk; ikke alle planter kan overleve i det danske klima og det er desuden ret individuelt hvor meget tid man har – og er villig til at bruge – i forhold til at skulle passe og vedligeholde en smuk have. For den uerfarne haveejer kan det altså være lidt af en jungle at skulle finde hoved og hale i hække, planter, bede og belægning, ikke kun i forhold til at få idéerne til hvad der kunne udgøre en smuk og brugbar have, men også i forhold til hvad der reelt set er muligt når havedrømmen skal realiseres. Er du selv frisk på en udfordring og går med en anlægsgartner gemt i maven, er det naturligvis bare at kaste sig ud i det – måske med hjælp og kyndig vejledning fra internettet.

havearbejde

Tip: Få hjælp af Lis mikkelsen

En anlægsgartner kan give dig inspiration og kyndig vejledning

Ikke alle har dog tiden, evnerne, tålmodigheden og modet på at skulle kaste sig ud i et haveeventyr alene og uden professionel hjælp. Det behøver dog ikke sætte en kæp i hjulet på haveprojektet. Ved at hyre en anlægsgartner fra Århus- eller Skanderborg-egnen, kan du få kyndig hjælp til at skabe dine havedrømme – inden for realiteternes grænser. En gartner kan lytte til dine drømme og fantasier og omsætte dem til realistiske løsninger som kan føres ud i livet, hvad enten du planlægger en lille og enkel ’make-over’ af haven eller har planer om en større omlægning af hele have arealet. Hvis du ikke på forhånd har ideer til hvad der skal ske med din have, kan en anlægsgartner hjælpe dig med inspiration, ud fra deres faglige erfaringer. En kyndig rådgivning fra en professionel gartner kan være lige det som gør at du finder ind til de behov og forventninger du har, i forhold til at få skabt en have som kan være en afspejling af dit hjem og danne rammen om dit drømmehjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *