En begravelse er ikke altid en dårlig ting

Hun havde i mange ledt med lys og lygte efter hendes kat i sækken, efter hendes prik over i’et, hendes et og alt, men hun havde aldrig fundet ham. Hun havde ikke forestillet sig, at det ville blive til en begravelse i Ulfborg, at hun fandt sin drømmemand

Scor til en begravelse

begravelseDer er mange ting, der normalt karakteriserer en begravelse. Der er tårer, sort tøj, en kiste og mange blomster og ofte også en meget tung lugt af lijler som ofte kan være på nippet til at lugte lidt af tis. Alle er i forholdsvis dårligt humør og det mest vigtige ved sådan en begivenhed er egentligt at få den overstået og få begravet vedkommende der er død så godt som muligt. Men der kan også være gode ting forbundet med en begravelse. For efter at begravelsen i Rinkøbing kirke er overstået så er der altid fri leg en times tid og derefter går alle så til et lille festlokale, der for eksempel kunne ligge i Ulfborg centrum, hvis altså den afdøde har boet der eller hvis vedkommendes familie bor der. Hun havde gjort ret meget ud af sig selv den dag til begravelsen og som man siger så slanker sort jo, så hun så faktisk rigtig godt ud og tiltrak sig mange beundrende blik fra både kvinderne og mændene. Især en mand havde et godt øje til hende og det havde han helt fra starten af ceremonien til begravelsen, hvor han kiggede langt efter hende. Hun lod som om, at hun ikke lod mærke til det og var meget travlt optaget af begravelsen, men hun så det hele og hørte faktisk slet ikke efter hvad præsten sagde, og det selv om han skulle være Ringkøbings bedste præst.

Skab en god kontakt til gravøl efter begravelse

Når hele selskabet er flyttet over i de tilstødende gemakker et sted tæt på kirken i Ulfborg så så hun sit snit til at nærme sig manden. Han stod og overvejede hvorvidt han skulle spise rejer eller laks og han var så optaget af dette, at han slet ikke så, at hun kom snigende bare ham. Hun nyste højlydt, og faktisk så højt, at han kunne mærke det i nakken og blev med et forstyrret i sine tanker. Det var godt, at det  ikke skete til begravelsen tænkte hun for så havde det da i hvert fald været noget de havde snakket om i Ringkøbing efterfølgende. For til sådan en begravelse mødes næsten hele landsbyen og det er den største begivenhed i mange måneder fremefter. Efter nyset stillede hun sig op og stod som et bræt og kiggede til højre og lod som om, at hun ikke lod mærke til at han vendte sig om og kiggede på hende. Han kunne ikke huske ,at han havde set hende til begravelsen, men han mente, at han måske havde set hende et sted i Ulfborg på et tidspunkt, men dette var for mange år siden og mange år før den første begravelse i Ringkøbing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *