En spirituel begravelse når pårørende går bort

Når en pårørende går bort kan det være endog meget svært at overskue alle de praktiske ting der følger med et dødsfald. Der er meget der skal bringes i orden, når et helt livs aktivitet skal afvikles og som pårørende er man samtidig i dyb sorg over sit tab. At skulle organisere en begravelse kan derfor være en uoverskuelig opgave. Men heldigvis finfeds der råd for denne del omkring et dødsfald, man kan hyre en bedemand ind til at stå for alt det praktiske omkring en begravelse således, at man kan nøjes med at koncentrere sig om sin sorg og bearbejdningen af denne.

En bedemand med hjertet på rette sted

bisættelseVed spirituelle bedemand får man ikke bare en bedemand der sørger for et værdigt farvel til ens afdøde, man får også en bedemand der formår at sætte rammerne omkring en værdig afsked, både for de pårørende og for den afdøde. Ved os er er hjertet med i alle henseender når en begravelse skal organiseres og der tages tid både til at organisere en ordentlig og værdig farvel ceremoni for den afdøde. De levende glemmes heller ikke, og der gives en professionel og medmenneskelig hånd i den svære tid. Vi lader ikke bare ceremonien hvor den afdøde bergaves være det sidste vi ser til hinanden, vi sørger også for at følge op i tiden efter begravelsen for at høre om der er mere vi kan gøre for jer, de pårørende.

Vi ordner alt omkring det rent praktiske i forbindelse med begravelsen så det eneste i som pårørende familie skal tænke på det er at få bearbejdet jeres sorg i trygge omgivelser.

Vi sørger for alt i forbindelse med begravelsen, vi sørger for at udfylde det relevante papirarbejde, bestille en gravsten, forstå højtidligheden og sørge for at holde udgifterne nede så alle kan være med. Det er således den fulde pakke vi tilbyder, hvor vi som sagt sørger for alt det praktiske og I har således en ting mindre at bekymre jer om.

Din bedemand i Sønderjylland

Med base i Gråsten betjener vi hele Sønderjylland. Vi er en anderledes form for bedemand, da vi tror på det medmenneskelige også skal være med, når en person skal begraves/bisættes. Hvis I vælger os som bedemand får I mere end blot det praktiske i forhold til en begravelse, I får også en bedemand der har hjertet med i det hele. Det handler ikke om økonomi og praktiske gøremål, når vi arrangere en begravelse det handler om mennesker. Det er vigtigt, at man som bedemand også har øje for de levende når man skal arrangere en begravelse. Vi kan således også tilbyde at skabe kontakt til den afdøde, hvis I har brug for, at stille den afdøde nogle sidste spørgsmål, igennem en clairvoyant. Derfor kalder vi også os selv for den spirituelle bedemand, vi tilbyder mere end bare det rent praktiske.

Hvis dette har vækket jeres interesse skal I ikke tøve med at besøge min hjemmeside eller besøge mig i Gråsten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *