En tur til frisøren – hvad skal der ske med håret?

Har du bestilt en tid hos frisøren, eller planlægger du at smutte forbi en af de kommende dage, men er du i tvivl om, hvad der skal ske med dit hår?

klipDet kan vi godt forstå, for det kan også være svært nogle gange at finde ud af, hvad der skal ske med ens hår.

Måske er man lidt bange for at kaste sig ud i noget, der viser sig at være for vildt. Det kan være, at man er modig, og at man derfor satser og prøver noget helt nyt. Måske viser det sig at klæde en vildt godt, eller måske viser det sig at være en fejl.

Det kan også være, at man ikke er så modig og blot ønsker at blive klippet på den samme måde, som man altid bliver klippet, eller det kan være, at man prøver at ændre en lille smule.

Men uanset hvad du ender med at beslutte dig for i forhold til, hvad der skal ske med dit hår, er det noget du bliver nødt til at tage stilling til, hvis du snart skal en tur forbi en herrefrisør eller en damefrisør.

Vi giver dig et overblik over, hvilke muligheder du blandt andre har for at få gjort ved dit hår, hvis du står og er i tvivl om, hvad der skal ske, og hvad du overhovedet kan få ordnet.

Pandehår

Er du kvinde, og ønsker du ikke umiddelbart at få klippet dit lange hår af, eller er dit hår pageklippet, kan du eventuelt overveje at få klippet pandehår.

At få klippet pandehår er en nem måde at forandre udseendet en lille smule. Det er ikke en kæmpe ting, fordi du ikke nødvendigvis behøver at få klippet dit resterende hår, hvis du ikke ønsker det.

Du kan også få dit pandehår skrånet en lille smule, hvis du igen ønsker, at der skal ske en lille forandring, men du ikke ønsker, at der skal ske en helt masse med dit hår.

Farve af hår

Hvad end du er en mand, eller du er en kvinde, kan du også vælge at lade dit hår farve.

En damefrisør vil kunne farve kvinders hår, og ligeså vil en herrefrisør kunne farve en mands hår.

Måske ønsker du at få farvet dit hår mørkt, eller det kan også være, at du måske ønsker at få farvet dit hår lyst.

Det kan også være, at du ønsker blot at for eksempel at få lysnet håret en lille smule ved at få farvet nogle reflekser i håret.

Under cut

Du kan også vælge at få klippet under cut – både som man og som kvinde.

Er du mand, vil en herrefrisør kunne klippe det på dig, og er du kvinde, vil en damefrisør kunne klippe det på dig.

Hvis du bor i nærheden af Holbæk eller Nykøbing, er Salon Retro en rigtig god salon, hvor du kan få ordnet dit hår på den måde, du ønsker.

Du kan også hente rådgivning til, hvad der skal ske med dit hår i Salon Retro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *