Få ekstra sikkerhed ved hjemmet med en dørtelefon

Det kan være rigtig praktisk og smart at anskaffe sig en dørtelefon; både hvis man har et hjem med flere ind- og udgange, eller hvis man bor i et lejlighedskompleks, hvor man gerne vil kunne kontrollere og holde styr på, hvem der får adgang til ens private hoveddør. Især i større boligejendomme bliver det mere og mere almindeligt, at der er installeret en dørtelefon i hver lejlighed. Det betyder at alle, der ønsker at komme ind i ejendommen skal låses indenfor af den eller de beboere, de ønsker at besøge. På den måde formindskes chancen for uvedkommende i opgangen nemlig væsentligt, og man kan dermed også undgå uventede besøg. Førhen var det først ved dørspionen i lejlighedens hoveddør, at man kunne se, hvem der stod udenfor – men med en dørtelefon på gadeplan, kan man altså slippe for at lukke uønskede eller fremmede ind i selve opgangen, og det er der rigtig mange mennesker, der finder en større tryghed i at vide.

Overvej en dørtelefon med kamerafunktion

I de seneste år er det ydermere blevet ganske udbredt, at der i lejligheden er installeret dørtelefon med dertilhørende kamerafunktion. Det vil sige, at man kan se en lille sort/hvid eller tilmed farve-video, der optages live fra hoveddøren på gadeplan. Således at man oppe i lejligheden rent faktisk også kan se, hvem der står og ringer på og ønsker adgang. På den måde bliver sikkerheden større for, at man nu også godkender den, der ønsker at komme i kontakt med én på hjemmeadressen.  Langt de fleste af sådanne moderne dørtelefoner er desuden så diskrete og fikse, at vedkommende der ringer på ikke nødvendigvis får øje på kamerafunktionen, hvilket man også kan se som en fordel for én selv. Selvfølgelig er der også muligheden for at tale med vedkommende, der ringer på, og med videofunktionen får man en ekstra chance for at forvisse sig om, at personen nu også er den, han eller hun giver sig ud for at være.

TIP: Besøg Kaj Larsen og få en god pris.

Mange forskellige løsninger med en dørtelefon

Der findes naturligvis mange forskellige typer af sådanne video- og samtaleanlæg, og af dørtelefoner i det hele taget, og i hele landet kan man få hjælp til at vælge den rigtige type dørtelefon til sit hjem eller til sin ejendom. For eksempel kan man i et privat hjem med flere ind- og udgange ønske sig en sikkerhedsforanstaltning, hvortil der også er tilknyttet en ringklokke eller en form for alarm, der giver besked om, at der er gæster udenfor. Eller man kan eksempelvis fravælge muligheden for samtaleanlæg og blot montere et simplere anlæg, hvor man ikke kan kommunikere med personen på gaden, men blot høre personen i den anden ende og lukke dem ind. Er man derimod til en mere moderne løsning, kan man også overveje at anskaffe sig en trådløs dørtelefon, som man altså kan tage med sig rundt i lejligheden. Mulighederne er altså mange, også når det kommer til valg af den rigtige type af dørtelefon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *