Find en frisør der forstår dine ønsker

At finde den helt rigtige frisør kan godt være lidt af en udfordring. Ofte er det svært at finde en der forstår lige præcis hvad det er som man gerne vil have lavet ved håret. Derfor gælder det om at finde en erfaren person der forstår hvilke ønsker man har som kunde.

Find en frisør med god erfaring

bliv klippetDe fleste af os har sikkert prøvet at betale mange hundrede kroner hos frisøren men frisuren er nu alligevel ikke helt som man havde håbet på. Enten er der blevet klippet for stor en bid af håret eller også er hårfarven måske ikke lige det som man havde forestillet sig. Selvom folk som regel bare siger at det jo bare er hår og at det vokser ud igen så kan det stadig være temmelig irriterende når man har betalt så mange penge og det bare ikke lever op til ens forventninger. Derfor gælder det også at finde en uddannet frisør som har god erfaring med både klipning og farve. Ofte vil de være i stand til at komme med gode råd til hvordan ens frisure kan blive endnu pænere så den indrammer ens ansigt. Det er nemlig ikke alle der kan bære alle slags frisurer og samtidig har det også stor betydning hvilken type hår man er født med. Er man født med en stor tyk løvemanke er det måske en slags frisure som man vil få anbefalet mens at det er en helt anden type frisure der anbefales hvis man har meget fint og glat hår. Her en kan dygtig frisør som der for eksempel findes flere af i Sindal gå ind og vejlede omkring hvilken type frisure der vil klæde en bedst.

Få den samme hårfarve igen

Har man først fundet en frisør der har forstået ens behov og ønsker så er det bare med at holde fast i den person. Vælger man at gå til frisør det samme sted vil de for eksempel også have indskrevet på deres computer hvilken type farve som man fik lagt i håret sidste gang man var på besøg. Det er sjældent at man selv lige kan huske de farvekoder der er på hårfarverne og derfor er dette rigtig smart at det bliver skrevet ind til næste gang. Så sikrer man nemlig også at man får præcis den samme flotte farve som man var så glad for sidste gang at man var der. Klipningen er naturligvis lidt sværere at få skrevet ind i systemet og derfor må man stole på at frisøren forstår hvad man forklarer hende. Heldigvis har langt de fleste frisører rimelig meget styr på hvordan man klipper en flot page eller nogle flotte etager i håret uden at det bliver for mange hvis man for eksempel har meget tyndt hår. Så kan håret nemlig komme til at se meget tjavset ud. Bor man for eksempel i Hjørring har frisørerne stor ekspertise inden for disse områder og de ved præcis hvordan man klipper så man får det bedste resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *