Giv et online gavekort til dem, der har alt

en god julegaveNår hvor julen står for døren, så begynder tankerne lige så stille at bevæge sig mod, at man skal købe gaver og finde ud af, hvad alle vennerne og familien ellers går og ønsker sig. Det er ofte en stor udfordring, for man glemmer altid at skrive det ned, så det ender ofte med, at man giver en lidt middelmådig gave, som ikke vækker den store glæde, men blot accepteres som en flink gestus. Det er det værste man kan opleve, hvis man er personen der giver gaven, da man jo selv føler, at man har brugt tid og penge på, at gaven skulle bringe glæde. Der er heldigvis en løsning på dette dilemma, for selvom nogle mener, at det ikke er i orden at købe et gavekort, så kan det faktisk i mange tilfælde være den rette løsning, så længe den stadig er en smule personlig og er på et beløb, så det ikke virker som hån.

Undgå at købe en forkert gave

At købe en forkert gave er en rigtig ubehagelig oplevelse. Man føler sig en smule dum og lidt skuffet over, at man ikke kunne bringe den glæde, som man havde håbet på. Det er jo selvfølgelig heller ikke rart, når man har brugt tid og penge på at lede efter den perfekte gave og det så viser sig, at man havde taget fuldstændig fejl. Et gavekort er dog i dette tilfælde en rigtig god løsning. Med et gavekort er det nemlig praktisk talt umuligt at give den forkerte gave, da de jo naturligvis kan købe lige hvad de vil. Du giver altså mange muligheder og der vil altid være noget, som modtageren af gaven kan købe, som falder i deres smag.

Gør dit online gavekort personligt

Der hvor gavekort som regel kommer til korte er, når de skal gøres personlige. Et gavekort er jo i sig selv ikke særlig personligt og et online gavekort kan virke endnu mere koldt og kynisk. Det er jo ikke ligefrem værdier man gerne vil have, når man er ude for at finde en gave, så det kræver ofte en ekstra indsats, hvis man vil være sikker på, at det bliver en god gave. Dette kan gøres på flere måder. Den ene måde er, at gavekortet er en del af en anden gave. Du finder altså en sjov og personlig gave, som vedkommende vil blive glad for og så kan du vedlægge et gavekort. Den anden løsning er, at du sørger for, at gavekortet i sig selv er ret personligt. Det kan f.eks. være til en bestemt butik, som vedkommende synes rigtig godt om eller måske et gavekort, som kun kan indløses for et bestemt produkt eller en bestemt service. Så sørger man nemlig for, at det bliver personligt og derfor virker som en bedre gave. Det kræver jo så selvfølgelig at du ved hvad modtageren synes godt om, så du ikke giver et gavekort til en spabehandling hvis vedkommende er en stereotypisk håndværker.

Kilde: gavekort.one.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *