Køb reflekstråd til dit garn på nettet

Hvis du gerne vil give dine børn eller dig selv en ekstra sikkerhed, når det er mørkt udenfor og de f.eks. skal cykle i skole eller du skal ud og løbe en tur, så kan det være en rigtig god idé at strikke en hue, et par vanter eller noget lignende, hvor du har gjort brug af garn med reflekstråd i. Hvis du gør det, så vil din hue eller hvad end du vælger at strikke have præcis den samme effekt som en ganske almindelig refleks, hvorfor du – med andre ord – vil komme til at være en omvandrende refleks, hvis du vælger at iføre dig en sådan hue eller et par vanter. Fordelen ved reflekstråd er, at det ikke er noget, der kan ses om dagen, men derimod kun kan ses om aftenen, når der falder lys på det, så hvis du f.eks. strikker en sådan hue til din søn, så er det ikke noget han skal være pinligt berørt over, hvilket måske er tilfældet, hvis han skal have en refleks sidde i hans jakke eller på hans taske med en sikkerhedsnål. Det samme gør sig selvfølgelig gældende for din datter, for det skal ikke være nogen hemmelighed, at det ikke er alle børn, der er lige glad for at skulle have en refleks siddende i jakken eller tasken.

Garn med reflekstråd kan være med til at redde liv

Fordelen ved at gøre brug af garn med reflekstråd er, at selve tråden kun lyser op, når det er mørkt og der falder lys på den. Det vil sige, at det faktisk ikke er noget, der vil kunne ses, når det er lyst og derfor skal hverken du eller dine børn være bange for, at det er noget, der kommer til at se dumt ud om dagen. Det kan godt være, at det ikke er alle, der synes det ser helt så godt ud om aftenen heller, men du skal dog være opmærksom på, at det kan være med til at redde liv og så kan det være ganske ligegyldigt, hvorvidt det ser lidt dumt ud eller ej – hvilket det i øvrigt slet ikke gør, men derimod giver det en lidt anderledes effekt til din påklædning. Det er selvfølgelig en smagssag, men hvis du f.eks. har børn, der forsøger at tale imod og siger, at det ikke er noget for dem og det ikke er specielt “sejt”, så kan du bare sige til dem, at det vil give en helt anden effekt til huen, vanterne eller hvad end du har valgt at strikke til dem.

Reflekstråd kan syes ind i alle former for garn

Der er også mulighed for at købe decideret refleksgarn, men det er dog ikke noget, der kan fås i et lige så stort omfang som du kan med reflekstråd og derefter bare at købe noget andet garn, for så bestemmer du selv farve, kvalitet, udseende og meget, meget andet. Det betyder også, at uanset hvilken form for garn, du foretrækker at gøre brug af, så vil du også kunne bruge det sammen med reflekstråd, så hvis du f.eks. er typen, der rigtig godt kan lide at gøre brug af en helt bestemt form for uld- eller bomuldsgarn, så står det dig også frit for at gøre brug af dette sammen med reflekstråd. Derfor er du ikke begrænset på samme måde, som hvis du i stedet bare valgte at købe refleksgarn, så hvis du ikke ønsker at være begrænset, så er det en rigtig god idé, at du i stedet vælger at købe noget reflekstråd og selv syer det ind i dit garn fremfor at købe noget refleksgarn, der allerede er lavet, selvom det er en kende nemmere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *