Kunstmalere i Nykøbing F

Hvad vil det sige at være kunstmaler i Nykøbing F? Dette er et spørgsmål som ikke mindst malerne, men også indbyggerne finder interessant at stille i takt med at kunstmaling bliver mere og mere interessant. Salget af acrylmaling er steget markant i butikkerne i Nykøbing Falster og det er på den ene side et sundt tegn på at malerfaget i Nykøbing F er begyndt at blive mere interessant, men det er også et tegn på at indbyggerne så småt er begyndt at få øjnene op for at kunstmaling. Undersøgelser viser at der har været en stigende tendens til at lave sin egen malingkunst og hænge op på væggene derhjemme, og det kan flere adspurgte indbyggere af Nykøbing Falster nikke genkendende til. Måske er det også de flotte natur i Nykøbing F der er så tiltalene for malerne. Flere af indbyggerne har i hvert fald rapporteret om at de bliver inspireret af naturen.

Amatørmalerne i Nykøbing Falster er glade!

Flere indbyggere er vilde med ideen om at blive amatørmalere og dermed kreere sin egent kunst i form af abstrakte billeder og de er derfor meget interesserede at lære fra nogle af de bedste. Heldigvis, bor nogle af de bedste malere i Nykøbing F og indbyggerne kan derfor få inspiration fra førstehåndskilder. Derudover elsker malerne i Nykøbing F at mødes og snakke om nogle af de mange projekter som de har gang i.

Hvordan udøver amatørmalere i Nykøbing F egentlig kunst?

Der er ingen tvivl om at de fleste amatørmalere I Nykøbing F vælger at lave akrylmalerier. Helt præcist skal man bruge en ramme, acrylmaling og så alverdens pensler. Jo flere pensler – jo bedre går ordsproget på. Meningen er så at amatørmalerne så vidt muligt prøver at male det flotteste maleri, men da kunst jo er abstrakt og et vidt begreb er der delte meninger om hvad ”flot” kunst er. Hvad der dog typisk går igen fra amatørmalerne er flotte naturbilleder af den smukke Guldborgsund. Her har malerne rig mulighed for at vise hvad de kan, da naturen er unik og speciel og de kan derfor vælge at male den del af naturen som netop de synes er værd at male. Andre vælger at male nogle af lokalbutikkernes specielle udstillinger. Især en butik er interessant for malerne i Nykøbing Falster; en butik som ernærer sig ved at sælge amatørmalerier til spotpriser. Pludselig kan man jo diskutere om disse amatørmaler stadig er amatører – Det må tiden i Nykøbing Falster jo vise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *