LEGO City til dig der vil bygge din egen by

Bliv borgmester i din egen by med LEGO City!

Byg-din-egen-byLEGO City er til den fantasifulde dreng som elsker at lege med brandbiler, politistationer og meget mere. Produkterne i LEGO City er simple at bygge, men der gemmer sig mange timers leg bag de små klodser. Af nogle af produkterne i serien kan blandt andet nævnes politistationer, brandbiler og togbaner – alt hvad der skal til få at få en rigtig by til at køre rundt. LEGO City er for børn i alle aldre, men er tænkt til drenge i 8-12 års alderen. Der er mange muligheder med brandbiler, motorcykler, rumskibe og andre sjove fartøjer – og mindst lige så mange mænd som passer til. Hvis du kan forestille dig det – kan du bygge det! Alle produkterne i serien kan bygges om så en politibil får 8 hjul, hvis det passer til legen. Mulighederne er  uendelige, så med et produkt fra denne serie er du sikret leg så langt fantasien rækker.

LEGO City har mange timers leg med sig.

Politistationen fra LEGO City er det perfekte legetøj til små seje drenge mellem 8-12. Den kan udbygges på rigtig mange måder, og med biler, motorcykler, helikoptere og hele veje kan den udvides til at blive kæmpe stor! I samme stil som politistationen findes der en LEGO City brandstation, som også kan udvides med en mase fartøjer. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan bygge med klodserne – med LEGO City kan du skabe din egen by. De små mænd som følger med de mange produkter kan leges med på mange måder – alt fra helikopterpiloter til fængselsbetjente. De nyere produkter i serien har også hele rumstationer, zoologiske haver og skibe – så barnet kan skabe sin helt egen verden og blive fortabt i denne. Produkterne kan bruges af både drenge og piger, og indbyder til alsidig leg hvor alle kan være med. Alle tingene kan skilles fra hinanden, hvilket blot giver endnu flere muligheder for leg, så legen aldrig behøver at stoppe.

LEGO City giver børn mulighed for at udfordre deres fantasi!

Har du altid drømt om at være brnadmand? Måske politimand? Eller måske endda astronaut i dit helt eget rumskib? Så er LEGO City serien helt klart noget for dig – her kan du bygge alt hvad der findes i en storby, og lidt til. Om du har lyst til at bygge et lille hus i vejkanten, eller sejle speedbåd på havet, kan du gøre det her. Produkterne er meget lette at samle, men kan bygges om lige som det passer dig. Hvis dit rumskib skal have 4 vinger og en sirene på – så kan du bygge det med LEGO City. Hele konceptet ved serien er at du kan skabe din egen by, helt uden begrænsninger. Der findes veje, togbaner, både, rumskibe, politistationer og meget andet – legen behøver aldrig at stoppe med LEGO City.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *