Ny badmintonketcher til mig, det tog tid

Jeg har nu spillet med den samme badmintonketcher de sidste 5 år og har været meget glad for den, det er en Yonex amourtec 300, kan ikke huske hvad jeg har givet for den og hvad den har af spille egenskaber, så jeg var lidt på bar bund da jeg skulle ud og finde en afløser. Jeg har spillet badminton i 36 år og er nu mest en double og mix spiller på det lokale herre hold. Vi spiller noget serie 1 i DGI regi, så det er meget hygge præget. Jeg fandt den perfekte badmintonketcher på badmintonketcher.dk, men rejsen derhen var ikke så nem som jeg havde forestillet mig da jeg satte mig som mål at finde en badmintonketcher der havde nøjagtigt de samme spilleegenskaber som min gamle ketcher.

Først skulle jeg finde ud af hvad min gamle Yonex badmintonketcher var for en størrelse og det var svære end forventet for den var udgået af produktion for flere år siden. I den lokale sportsbutik der før i tiden gjorde en del i badminton havde de ingen anelse om hvad der skulle afløse min gamle badmintonketcher og heller ikke begreb om den var tung eller let og hvad der ellers er at tage højde for. Så jeg måtte på det store internet og der fandt jeg ud af der åbenbart var en gut i England der også havde været ret glad for hans Yonex amurtec 300, så glad at han havde skrevet specifikationerne op på den. Derved fandt jeg ud af at det var det man kalder for en hovedtung badmintonketcher og at den var med medium stift skaft og et isometric hoved. Med den viden kunne jeg nu begynde med at lede efter en afløser, men det viste sig også lidt svære end jeg havde forventet. For selvom jeg gik ind på de forskellige special badminton webshops, ja så var der faktisk kun 2 jeg kunne finde som oplyste omkring vægtfordeling og fleksibilitet i skaftet sammen med hovedformen: badmintonketcher.dk og Sport-net.dk. Jeg endte med at ringe til den første shop og spørge dem til råds og de kunne hurtigt foreslå mig Yonex Voltric 7 som den direkte afløser til min gamle badmintonketcher, men som de sagde der var også mulighed for at få en noget bedre badmintonketcher med de samme spille egenskaber. Grunden til den var bedre var fordi den var lavet af bedre materialer og så kunne jeg selv bestemme hvor hovedtung den skulle være. Så jeg endte med at købe Yonex voltric 70 E-tune og jeg har ikke fortrudt siden. Jeg fik anbefalet at have alle de små vægtklodser på fra starten og de er ikke blevet taget af siden, da den føles lige akurat som min gamle badmintonketcher. Så det kan lade sig gøre at finde noget der er magen til en udgået model, hvis man bare ved hvor man skal lede og man gider bruge tiden på det. Du kan se min nye ketcher på dette link til video.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *