Screens er lig med effektiv solafskærmning

Til en bygning med mange vinduer er screens en af de mest passende typer af solafskærmning. Solen kan være et forstyrrende element for alle brugere af en bygning, når den skinner lige ind på bygningen, men med screens som solafskærmning kan alle personer i bygningen skærme sig på hurtig og effektiv vis.

Screens er en slags udvendigt gardin, som monteres over vinduet på ydersiden af bygningen. En screen har en lille lydløs elmotor, som kan rulle dugen ned foran vinduet, hvis der bliver brug for det. Når der ikke længere er behov for skygge af solen, rulles dugen blot op i sin beholder igen. I denne tekst kan du lære mere om screens til solafskærmning og få information om de mange forskellige typer af screens, der er at finde på det danske marked.

Stabil selv i dårligt vejr

strandI Danmark har vi heldigvis noget meget mildt vejr. Vi kan dog engang imellem blive ramt af slemt stormvejr, hvor vinden river og flår i alt, der er udendørs. Beholderen, som indeholder dugen, når den er rullet op, er dog fuldt ud i stand til at modstå selv de kraftigste vindstød, vi kan komme ud for i Danmark.

Også når dugen er rullet ned, kan den sagtens holde sig på plads uden at blafre rundt på grund af vinden. Dugen er lavet af nogle forholdsvis tunge materialer, så den er ikke bare lige sådan til at flytte rundt på. Den holdes desuden fast af stænger, hvilket sikrer, at dugen altid rulles ned i den rette placering.

En smart og alsidig løsning

I private hjem er langt de fleste vinduer meget lig hinanden. Sådan er det dog ikke altid ved erhvervsbygninger, da disse ofte har en opsigtsvækkende arkitektur. Derfor kan man nogle gange være nødt til at finde en specielt tilpasset form for solafskærmning til disse typer af bygninger.

Her er en screen i særklasse. Screens er enkle og kompakte i deres design, og derfor er det ikke den store udfordring at tilpasse screens til vinduer med nogle unikke træk.

I forhold til udseende findes der et utal af forskellige farver og materialer til screens. Det er vigtigt, at screens matcher bygningens øvrige udseende, ellers ser det ikke ligefrem godt ud, når de er rullet ned. Men på grund af det store udvalg, er dette ikke noget problem.

Med screens til solafskærmning får man ikke blot en effektiv og alsidig løsning. Når det kommer til pris, befinder screens sig nemlig i den billigere ende af skalaen, hvilket især gør screens attraktive som solafskærmning for mindre virksomheder.

Screens i forskellige størrelser

Populariteten på screens til solafskærmning har ført til, at de nu findes i mange forskellige typer. Screens kendetegnes ved deres gode anvendelighed på mindre vinduer, men der er nu også lavet modeller, som kan dække en hel facade.

Det er eksempelvis en indbygningsscreen, som integreres ind i selve facaden. Herfra kan den rulles ned og levere solafskærmning for store dele af bygningen på en gang.

I den anden ende af skalaen findes der de såkaldte mini-screens. Disse er, som navnet indikerer, ikke ret store, og de egner sig perfekt til at blive monteret på udadgående vinduesrammer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *