Skøn forkælelse og gode råd hos frisør

Rigtig mange af os bruger et stort beløb hos frisøren om året. Det er forskelligt fra person til person, hvor mange gange turen går til et besøg hos de omkringliggende saloner. Nogle kan nøjes med to besøg, mens andre bliver forkælet hver tredje måned. Fælles for alle gangene er, at vi gerne vil opleve kvalitet, dygtighed og god personlig service. I Brabrand og Hasle får du lige præcis disse tre værdier og meget mere til. Vi vil gerne føle os trygge hos frisøren, så vi kan læne os tilbage i den bløde stol og slappe af, imens behandlingen er i gang. Det skal være hyggeligt og rart at befinde sig i salonen, da mange ofte bruger flere timer ad gangen. Den bestemte klipning eller farvning kan leve op til beløb og forventning, så vi glade kan gå fra salonen med den nye flotte frisure.

sakse

Frisør kan nye trends og komplekse teknikker

I salonen er det dig, som er i centrum og dine ønsker, der skal opfyldes. Det er vigtigt, at du går der fra med en god oplevelse, som vil få dig til at vende tilbage. Frisøren er med på de nyeste trends inden for hårmode og klipning, og har fået kompetente færdigheder gennem den grundige uddannelse og forskellige kursuser. Det kan være en ny klippeteknik, som du efterspørger, eller som håreksperten foreslår. Der er altid opfølgning på, hvad der rører sig rundt omkring i branchen, så du efter eget ønske kan få det gode resultat. De mange trends kommer og går og de ansatte i salonen udvikler sig sammen med. På den måde vil du opleve den bedste vejledning, og du vil føle dig helt tryg i hænderne på den professionelle. Mange er også eksperter i forskellige farvninger af håret, hvor det enten er striber, eller flerfarvning i ved hårdbunden og spidserne. Derved kan de opnå et naturligt og flot resultat, hvor den pågældende kundes hår får den optimale behandling. Håret efterlades blødt, sundt og glansfuldt. Ofte kombineres klipning med farvning og du kan efter nogle timers afslapning nyde din nye lækre frisure. Det vigtigste er, at der bliver taget hensyn til dine behov og ønsker, og at den professionelle indretter sig efter dem.

Hyggesnak og personlig pleje hos frisør

Når du kommer i salonen, forventer du altid en hyggelig og varm atmosfære, hvad end du er den eneste kunde eller i rum med flere mennesker. Der er lagt op til hyggesnak. Ofte bliver du tilbudt te, kaffe og småkager, mens du venter imellem flere behandlinger. Der er altid forskellige blade, som du kan kigge i. Frisører rådgiver dig glædeligt omkring plejning af håret efterfølgende. Det kan også være flere forslag til, hvilken frisure og klipning, der vil passe dig bedst. De har forstand på de mange hårtyper og kan vurdere hvilken behandling, som vil give det bedste resultat. Du skal bare spørge, og du vil åbne op til en lang og komfortabel snak om dit hår og alt andet i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *