Tips og tricks til en holdbar neglelak

Du har med garanti prøvet op til flere gange, at du lagt den flotteste neglelak, men i løbet af ganske kort tid, så er det fuldstændig ødelagt. Du kan i hvert fald være helt sikker på, at du ikke er den eneste, som er ved at rive håret ud af bare frustration over, at dine neglelak ikke vil som du gerne vil. I denne artikel kan du finde en række tips og tricks til, hvordan du kan lægge en god neglelak og hvordan du kan sørge for, at den holder længere end hvad du er vant til. Læs med nedenfor, hvor du kan finde dine tips og tricks:

1. Dine negle skal være helt ren

Det vigtigste er, at dine negle er helt rene. Hvis der blot er de mindste spor efter gammel neglelak, håndcreme eller neglelakfjerner, så forhindrer det faktisk din nye neglelak i at binde sig til dine negle.

2. Fil dine negle en smule

Det er ligeledes også meget vigtigt, at du sørger for at file en smule oven på dine negle inden du lægger din neglelak. Når du filer dine negle, så bliver neglens overflade en anelse grovere, hvilket vil få din neglelak til at sidde bedre fast.

3. Start med ét lag klar underlak

Denne underlak vil nemlig forhindre din neglelak i, at trænge ind i dine negle, hvilket ikke vil gøre den gul – og det vil du med garanti gerne undgå. Derfor skal du sørge for, at du lægger et lag af underlak først.

4. Læg din neglelak i to lag

Der er mange kvinder og piger, der laver den fejltagelse, at de bare lægger ét lag neglelak og håber på, at det er nok. Du skal derimod starte med at lægge ét tyndt lag neglelak på hver negl, hvorefter du skal lade det tørre i et par minutter, og derefter lægge endnu et lag neglelak. Sørg for at lakke dækker hele neglen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *