Tjek din kloak for problemer

Har du en lejlighed eller et hus, hvor du synes, at din kloak driller rigtigt meget, ikke akut, men mere på et generelt og meget generende plan? Det kan for eksempel være, at du i perioder oplever, at der er lugtgener på bad eller toilet, og at afløb virker tilstoppede, indtil du går i gang med en svupper.

For at få afgjort om det hører til i småtingsafdelingen, hvor du selv kan tage dig af det, eller der skal en professionel med ind over, bør du kontakte en autoriseret kloakmester. Han/hun besidder den faglige ekspertise og erfaring, som er nødvendig, for at du får en professionel vurdering af din kloak.

Professionel TV-inspektion af autoriseret kloakmester i Rødovre eller Hvidovre

kloakrørDet gøres ofte ved hjælp af en såkaldt TV-inspektion. Den er alle tiders til at opdage skader og brud, og det foregår ved, at en avanceret mini-kamera bliver ført ind i røret. Det kan lade sig gøre i rør helt ned til en diameter på 20 mm, så det er særdeles praktisk. Når kameraet befinder sig under jorden, kan en medarbejder oppe ved en skærm over jorden følge med i, hvad der sker under jorden, og skulle det være nødvendigt, kan der tages billeder. Det efterspørger rigtigt mange kunder i forbindelse med en skadesanmeldelse til et forsikringsselskab, for sammen med en udtalelse fra en autoriseret kloakmester udgør det tilstrækkelig dokumentation. Ved hjælp af fotomaterialet kan det også afgøres, hvad der eventuelt er af muligheder for at afhjælpe en skade. Det kan så vise sig eller ikke vise sig, at der skal foretages en opgravning, og det er naturligvis vigtigt at afgøre, inden man tager det første spadestik, så at sige. En opgravning er ikke helt billig, og hvorfor iværksætte noget, som viser sig ikke at være nødvendigt?

Vælg en kompetent kloakmester med erfaring

Hvad enten du beslutter dig for en TV-inspektion af din kloak eller ej, så er det altid vigtigt, at du sørger for at samarbejde med en kompetent og erfaren kloakmester, der har papirerne i orden. Hermed menes, at han eller hun er autoriseret, altså besidder den autorisation, som sikrer dig, at han/hun er uddannelsesmæssigt kompetent.

Her kan du også få den professionelle rådgivning og vejledning, som giver dig det bedst mulige udgangspunkt for at få en individuel løsning, der passer til dig. Det gøres nemt og hurtigt ved at kontakte vedkommende for en snak, og her kan du så samtidig få et overslag eller tilbud på din opgave. Det er i langt de fleste tilfælde helt gratis og ganske uforpligtende, så det er en god idé at gøre brug af dette.

Så, hvorfor tøve, det kan absolut ikke betale sig, hvis du vil være sikker på, at en eventuel skade ikke går hen og bliver større. Her gælder det med andre ord om at være hurtigt ude. Skulle det vise sig, at der ingen skade er, eller at den er så ringe, at der ikke skal foretages videre, er der jo intet tabt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *