Log ind Registrer

Vare Detaljer

WW2 OS M1 M1907 M1903 Garland LÆDER SLYNGE Repro Amerikanske Militær Pistol Rem 0
WW2 OS M1 M1907 M1903 Garland LÆDER SLYNGE Repro Amerikanske Militær Pistol Rem 1

WW2 OS M1 M1907 M1903 Garland LÆDER SLYNGE Repro Amerikanske Militær Pistol Rem

kr178.05

Tags: camouflage nylon, dør krans, pistol rope, garand, buketten holder, ww2, m1 garand, Hyacinth, 223 pistol, camouflage urrem.

Antal

SKU: w100993

MILITÆRE SHOP er en virksomhed specialiseret i militære produkter, der i over 30 år, og næsten alle produkter er forbundet med WW2 militær.det omfatter Militært Udstyr, Optik, Uniform, Ensartet Tilbehør og så videre.Den samlede mængde af produkter, der har nået mere end 3000 Kategorier.

Vi byder velkommen til indenlandske og udenlandske faste besætning,studios,militære butikker og militær-entusiaster til at udveksle synspunkter og foretage transaktioner.

Vi ville spare nogen anstrengelser for at fremme udbredelsen af militære kultur!

WW2 OS M1 M1907 M1903 Garand Stropper

Materiale:Læder(tyk og blød)

Farve:Brun

Bemærk : billedet kan være lidt anderledes, lidt i farve fra det produkt, du vil modtage, på grund af forskellige skærm.Vær opmærksom på, inden budgivning.

Hvis har brug for bulk orden,flere pc ' er eller blandes for, pls kontakt med os frit !

Stor rabat vil blive givet til dig!Forsendelse: 1. 100% af de leverede produkter er testet inden levering af QC .Vi vil sende varer inden for 1~6 arbejdsdage, når din betaling er gennemført. 2. Vores pris omfatter ikke import afgifter på grund af at forskellige lande har forskellig politik for import skat og købere er ansvarlig for told. 3. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Singapore indlæg leveringstid er 15-80 dage .Nogle lande som RUSLAND og BRASILIEN kan tage længere tid .Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Pls bede os om at forlænge leveringsdato i stedet for at gøre tvist .Feedback: 1. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Tag et par sekunder til at forlade positive tilbagemeldinger (5 stjerner) hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. 2. Du bedes kontakte os, før de forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) feedback.Negativ feedback løser ikke noget.Vi er altid villige til at arbejde ting ud !



  • Mærke: zwjpw
  • Sæson: Efterår
  • Stof Type: Oxford
  • Mønster Type: Solid
  • Land: Garand LÆDER SLYNGE
  • Navn: AMERIKANSKE Militær
  • Brug: Remmen