Log ind Registrer

Vare Detaljer

Lys tester 8 plan lys indikation for, at dyret elektrisk hegn 0
Lys tester 8 plan lys indikation for, at dyret elektrisk hegn 1
Lys tester 8 plan lys indikation for, at dyret elektrisk hegn 2
Lys tester 8 plan lys indikation for, at dyret elektrisk hegn 3
Lys tester 8 plan lys indikation for, at dyret elektrisk hegn 4
Lys tester 8 plan lys indikation for, at dyret elektrisk hegn 5

Lys tester 8 plan lys indikation for, at dyret elektrisk hegn

kr98.27

Tags: haven beskæreren, fleshlighr, døren kicker, afleveret haveredskaber, automatisk niveau, haven lampe, 360 laser-niveau, dog fenc, ph-værdi, spole elektrisk hegn.

Antal

SKU: w116953

En kortslutning i dit elektriske hegn opstår, når strømmen slipper ud til jorden.Dette kan være forårsaget af en brækket underjordisk kabel knækket ledning eller isolator en løs forbindelse eller noget røre hegnet sådan overdreven vegetation.Digital Voltmeter kan hjælpe dig med at finde kilden til en kort ved at måle spændingen på hegnet linje.

1) Lille volumen størrelse

2) Skærmen med angivelse af hegnet performance

3)Robust konstruktion beskytter interne komponenter

4), der er Indbygget i jorden probe

5) Arbejder med alle pulse type energizer

Lydite digital hegn testeren er designet til måling af puls spændinger på det elektriske hegn.Det er Smart Power-teknologi, så det vil tænde på påvisning af en impuls og slukker efter 4 sekunder, når der ingen puls er opdaget.Denne teknologi sparer på batteriet og sikrer, at hegnet tester er slukket, når den ikke er i brug.

Betjeningsvejledning

1.Drive sonde ind i den fugtige jord. (Hvis jorden er for tør, tilsættes en passende mængde vand til jorden i forvejen.)

2.Tilslut test krog til hegnet linje.

3.Hegnet tester vil tænde, når en puls hoppede.

4.Hvis yderligere impulser er opdaget, vil spændingen blive vist.For en mere nøjagtig måling resultat læse på skærmen efter tre pulser er blevet opdaget.Bemærk: Læsning ' s enhed er kV.For eksempel, hvis displayet viser 6.0 den spænding, værdi 6.0 kV.

5.Efter testen krogen er fjernet fra hegnet, den sidste behandling vil blive afholdt på skærmen for omkring 4 sekunder.Det vil slukke automatisk i 4s når der ikke er nogen puls.

Hvordan til at Bruge det Elektriske Hegn Spænding Tester

Den showerproof elektrisk hegn tester for elektriske hegn bruge neon lamper til at oplyse, spænding producere på et hegn linje eller et hegn controller.Det si designet til lav inpendanceand standard pligt hegn controller.

Mange heste elskere og ranchers ansætte electrifield græs, hegn til at begrænse deres husdyr.En elektrisk græs, hegn er designet til at levere en ikke-dødbringende stød til et dyr.

Det er faktisk en form for beskyttelse for heste og kvæg .Bedre for dem at være startet af en pludselig elektriske joit end at vandre på en motorvej og blive dræbt.

For at være sikker på, at en electrifield hegnet gør sit jobit skal testes med jævne mellemrum for at sikre, at der ikke er nogen pauser i tråden, og at den spænding, der er højt nok.

Give du har den rette equipmentit er en forholdsvis let opgave til !

Trin 1: sæt strøm til hegnet ved tyrning på hegnet energizer.

Trin 2: Indsætte de afisolerede mentale jordforbindelse sonde i jorden.Det er knyttet til den spænding, der tester.

Step3 :Hæng den spænding, der tester på hegnet wire .

Step4: Observere spænding niveau, der er angivet på hegnet tester.

Økonomi Isoleret Plast Digitale Elektriske Hegn Tester For Elektriske Hegn Energizer Produkt Navn Elektrisk Hegn Digital Voltmeter Materiale ABS plasticCopper Størrelse 20*10*5cm Vægt 85g MOQ 1000 stk Pris Sigt FOB tid til prøve/lager 3-5 dage leveringstid til max produktion på 25-30 dage Package 1stk/taske Betaling Vej T/T Vestlige unionPaypal Shipping Måde Ved havet eller ved hurtig som DHLFEDEXetc Bemærkning Øko-venligt og miljømæssige Desc ription Den Lille LCD-skærmen angiver, at elektrisk hegn spænding antal

Vores Virksomhed

Vores virksomhed er placeret i Yangtze river delta, som er den økonomisk udviklede område i Kina.Vi er en professionel Elektrisk Hegn producenter og specialiserer sig i Elektrisk hegn serie af produkter, herunder Poly wire Poly ropePoly tapevoltage testerpostwire tightener isolatorer og andet tilbehør med forskellige specifikationer, der er meget udbredt på landbrugs-og have hegn.Vi er gode til kvalitetskontrol designnew produktudvikling og produktion.Vores råvarer er primært importeret fra udlandet og premium indenlandske leverandører.Vores workshops er godt udstyret med professionelle maskiner og produktionslinjer.Vi leverer også QEM service som din anmodning.

Emballage:

Mea:51.5*28.5*27.5 cm

Pakning Detaljer:1pc/bag200pcs/ctn

Vi kan levere pakken, såsom boble bagPVC/PET blisterColor boxPE taske med lable/hoved cardDisplay kasse osv.

Hver Lydite produkt er stærkt pakket af æsken med skum inde

Shipping måde:

1)Ved havet gennem Ningbo/Shanghai-Port(LCLFCL)

2)Af luft gennem Shanghai Lufthavn

3)Ved hurtig(TNTDHLFEDEX)

FAQ

Q1:kan du tilbyder OEM service?

A:OEM-ordrer er acceptabelt, at alle vores hegn værktøjer produktion lineswe har en stærk producere teamjust give en prøve eller foto til usIf du mængde er op til visse amountwe kan gøre formen gratis.



  • Antallet af Stykker: 1
  • Pakke: taske
  • farve: blå
  • Model-Nummer: MLD-001
  • Spænding måling: 600-8000V
  • Type: elektrisk hegn tester
  • Anvendelse: Haven Værktøj Sæt
  • Mærke: L-HEGN