Log ind Registrer

Vare Detaljer

Reparationssæt, No. 1 (epoxy resin + hærder + glasfiber) 0

Reparationssæt, No. 1 (epoxy resin + hærder + glasfiber)

kr120.81

Tags: glasfiber harpiks, carbon fiber epoxy resin, dental protese materiale, sprayable epoxy harpiks, epoxy epoxy sæt, epoxy harpiks 10kg, carbon fiber harpiks, smag epoxy harpiks, fiber glas harpiks, fiberglass sheet.

Antal

SKU: w119744

Ep-20 epoxy repair kit, pad og glasfiber hærdende kit er en fantastisk sæt for dem, der beskæftiger sig med reparation, modellering, osv.

Med hjælp af glasfiber og harpiks, kan du få en meget holdbar høj kvalitet belægning for at gendanne forskellige defekter i den kortest mulige tid.

Puden hærder er en fremragende tilføjelse til fremstilling af selvklæbende formuleringer.Funktioner af den hærder hurtigt polymerisering af sammensætningen.

Reparation kit er designet til reparation og konstruktion af skibe og både, yachter, sejlbåde, produktion af skalaer, kofangere, auto-Tuning og fly simulation.

Vi tilbyder billige købe lappegrej No. 1 i vores online butik.Sættet består af epoxy resin, hærder og høj kvalitet glasfiber.Vi leverer miljøvenlige produkter, så du kan udføre et arbejde med deltagelse af kit selv derhjemme.Dette er en ideel kombination til reparation af forskellige retninger.Reparationssæt No. 1 opfylder alle kvalitets-standarder og til salg på vores ressource til den laveste pris.

Pakkens Indhold:

1. Epoxy harpiks ed-20 top klasse.GOST

0,1 kg hærder til epoxy harpiks af pad (полиэтиленполиамин)

2 meter af strukturelle glasfiber T-11 på silan замасливателе (massefylde: 380 g/m2)



  • Mærke: PolyMax
  • Type: Epoxy

Jamieltay2003

2021-02-04

All Super

Jenea Miron

2021-01-12

On New Year's holidays delivered quickly enough.