Log ind Registrer

Vare Detaljer

Gratis forsendelse 2018 Nyeste 32pcs 5.5
Gratis forsendelse 2018 Nyeste 32pcs 5.5
Gratis forsendelse 2018 Nyeste 32pcs 5.5
Gratis forsendelse 2018 Nyeste 32pcs 5.5
Gratis forsendelse 2018 Nyeste 32pcs 5.5
Gratis forsendelse 2018 Nyeste 32pcs 5.5

Gratis forsendelse 2018 Nyeste 32pcs 5.5" inspirerede hår buer populære karakter bue hår med klip foret bouqiue pige hår sløjfer

kr332.14

Tags: kjole valentine baby, kjole i velour mode, kjole vintage tatoveringer, kjole i velour fabrik, kjole forskelligt bundet, double devil cosplay, velour kjole leopard, kjole i velour strapoy, velour kjole guipure.

Antal

SKU: w122345

5.5" inspirerede hår buer populære karakter bue hår med klip foret

Velkommen til JaneBao Mode&Tilbehør Co.,Ltd, Vores firma er beliggende i YiWU, Som er kronet som hav af råvarer og et paradis for shoppere,Vi har vores egen fabrik, og gøre det whosale og detailhandel , Alle elementet kvalitet kan være garanteret 100% og er enig med 1:1 udskift den defekte dem, Vi er engageret i Boutique hår bue , MAGIC HAIR COMBS.BLOMST hår klip , blomst Tilbehør , Læder smykker.Magic tørklæde og alle andre mode produkter!Velkommen visite vores hjemmeside eller e-mail mig til at få alle kataloget!

Størrelse 5.5"

Farve mix farve er avaiable

Materiale: grosgrain bånd

Fordele:

1. MOQ på hver farve er 5pcs/color/2 style.Told kan designe den farve, han vil, kan Du fortælle os den farve nummer fra farvekort. 3.ALLE disse bånd er den tykke bånd ,Det bruger 3/8" og 7/8" bånd 4.VI heat seal "ALLE" for enden af båndet for at beskytte mod optrevling. 5.Vi er den producent af hår tilbehør, Hvis kunden har den stil, men ikke på vores hjemmeside,kan du kontakte os og sende os det billede , vi kan producere den gratis prøve til dig og vise dig, foto. 6.Hvis en farve ikke er på lager , bedes du give os mulighed for at ændre det for dig , men vi vil kontakte dig på forhånd, hvis du ikke svaret for os i 2 dage ,Vi vil vælge farve til dig.

forsendelse:

Vi vil normalt afsendt elementer af Internationale EMS ,Omkring 5-7 arbejdsdage for levering(bortset fra ferie dag), hvis det er presserende,at vi også acceptere andet skib måder, såsom UPS/DHL/TNT og så videre,og det kan øge skibet gebyr, hvis du har nogen særlige remands,pls velkommen til at kontakte os,tak for støtte.I det usandsynlige tilfælde, at en tilbagevenden anmodning, pls sørg for, at alle returvarer, der omfatter alle de originale elementer, ubeskadiget, i salgbar tilstand, alle originale emballage, herunder manualer, garanti, former osv.Forsendelse og ekspedition gebyrer kan ikke refunderes.Køber er ansvarlig for shipping omkostninger sende produkter tilbage.Kontakt os venligst før vender tilbage.

feedback:

Vi værdsat hver feedback du overlade til os, det er den stor støtte for os, når du bekræfte betalingen, pls velkommen til at give feedback, så vi kan gøre den bedre service.Vi er også alvorlige sælger, hvis der er noget problem,pls første kontakt med os, før du forlader din feedback, vi vil altid gøre alle bestræbelser på at gøre du er tilfreds med ordren, tak meget!



  • Stil: Mode
  • Type: Hårnåle
  • Navn På Afdeling: Børn
  • Model-Nummer: Hår Tilbehør
  • Mønster Type: Solid
  • Køn: Piger
  • Element Type: Hovedbeklædning
  • Materiale: Linned

Light Power

2021-01-28

They look just like the pics. Took 2 months to get to me. Smelled like glue

Borusik 007

2020-11-21

Absolutely love the bows thank you so much

Dzus1995

2020-12-29

Absolutely love them, so beyond happy