Log ind Registrer

Vare Detaljer

Royal Canin adult Labrador retriever tør. d/Labrador og retrivers 12 kg 0

Royal Canin adult Labrador retriever tør. d/Labrador og retrivers 12 kg

kr406.27

Tags: nordisk lynlås barn, ure rolex-antikviteter, tall boot sokker passer, skoda symbol hjul, tikka masala kondom, sød mælk dåse, vinyl mat 30 grå, understøtter metal gryder, klistermærker toyota lux.

Antal

SKU: w138646

Royal Canin foder®Labrador retriever, der er designet til hunde racen Labrador retriever over 15 måneder, som er specielt designet til at opfylde alle de ernæringsmæssige behov din voksne hund.

Royal Canin®Labrador Retriever voksne har moderat kalorieindhold med højt proteinindhold og lavt fedt indhold, for at hjælpe din hund med at opretholde en optimal vægt.

Strukturen af Labrador retriever er vand-afvisende uld beskytter den mod kulde, så det er vigtigt at tage sig af sin tilstand korrekt.Eksklusivt kompleks af næringsstoffer, er en del af Royal Canin®Labrador Retriever voksen, understøtter hudens barriere funktion.Formel beriget med værdifulde næringsstoffer, herunder agurk olie af apotek og andre полиненасыщенными fedtsyrer, der hjælper med at bevare sundheden for din hunds hud og hår.

Labrador Retriever er en sand atlet, han altid spiller, og beskæftiger sig med fysiske øvelser med fuld ydelse.Hunde af denne race adskiller sig i stærke fysik og tunge skelet, så de har brug for næringsstoffer for at fremme fælles sundhed.

Royal Canin foder®Labrador Retriever voksen hjælper med at bevare sundhed af det muskulære system på grund af tilstedeværelsen af specifikke næringsstoffer, herunder fedtsyrer omega-3 (EPC og DGK).Tekstur og opskrift af dette foder er specielt designet til Labrador retriever s jaws.

Den tilpassede form af granulat hjælper med at reducere hastigheden ved at spise, hjælpe med at bevare den optimale vægt af din hund.

Labrador retriever: tørfoder til voksne hunde fra 15 måneder gammel.Labrador er en levende legemliggørelse af sindet.Mad Labrador retriever voksen hjælper dog at opretholde en optimal vægt og vedligeholder sundheden i leddene.Form af kroket er designet specielt til at lette råd af foder og skabe en varig mætning virkning.Specielt designet ring-formet kroketter bremse fodring, mindske risikoen for, at luft indtagelse og stimulere rådner op Appetit tilfredshed på grund af høj fiber og moderat kalorie indhold Retningsbestemt støtte for stærk, men følsom leddene i en portrous disposition til udvikling af gucjoint displasia Vedligeholdelse af sundhed, vand-repellent uld, takket være den specielle næringsstoffer 100% komplet og afbalanceret ernæring.



  • Mærke: ROYAL CANIN

Rikkerosbach

2021-01-24

Very fast!