Log ind Registrer

Vare Detaljer

10 m/masse 2,5 cm Jacquard Vævet Bånd Blomst i blå Håndværk Bomuld 0
10 m/masse 2,5 cm Jacquard Vævet Bånd Blomst i blå Håndværk Bomuld 1

10 m/masse 2,5 cm Jacquard Vævet Bånd Blomst i blå Håndværk Bomuld

kr56.50

Tags: kræft bånd pin-kode, bomuld tape, vintage jacquard vævet bånd, Grosgrain Bånd, kræft bånd, jacquard bånd trim, blå satin bånd, blomst plaster, chevron jacquard bånd, gorgorao.

Antal

SKU: w13982

1 yard=0.91 meter

Materiale: bomuld

Bånd bredde: 2,5 cm

for flere Værfter , bedes du kontakte mig.

@Hvis du er på udkig efter en bestemt vare, har du set et eller andet sted, skal du bare kontakte os, vi kan hjælpe dig med at finde dit ønskede vare!

@GRATIS FORSENDELSE ordre vil blive leveret via KINA POST.Levering ime er i de fleste tilfælde 15 til 40 hverdage.Leveringstiden er afhængig af de enkelte lande postvæsen.Vi påtager os intet ansvar for varer, der bliver forsinket på grund af de tjenester, der er Registreret luftpost eller Kina Parcel eller andre omstændigheder af forsinkelser, der sker ved, at vores leverancer er afsendt fra udlandet.Hvis du har brug for din hurtig levering bedes du kontakte os for express shipping gebyrer.

@Internationale Express/courier vil tage omkring 3-7 arbejdsdage til destinationen.Fortæl os i avanceret, hvis du ønsker Hurtig forsendelse, og vi er glade for at sende dig et tilbud.

@Hvis du har for 150$/USD, vil vi forsøge at sende den som gratis forsendelse med hurtig, dette er dog afhængigt af betegnelsen land eller område.

@Spørgsmål angående en GROS, bedes du kontakte os, og du vil få svar med i 24 timer med et tilbud, som forhåbentlig er i din smag.Vi byder dig velkommen til et kig i min shop for engros produkter og engros rabatter.

@ Fremstiller vi også bånd i din egen tilpassede design, der starter fra kun DKK 0,30 per m (eksklusiv forsendelse).Kontakt os venligst for at få den mindste ordremængde for din tilpassede bånd design.Enhver stil, størrelse og farve, mønster, der kan tilpasses til dig.

@Produktion er normalt 3 til 7 dage.For flere detaljer omkring betaling og forsendelse, bedes du kontakte os.

@De produkter, vi sender, er nøje kontrolleret af vores dedikerede medarbejdere, før der sendes ud for at gøre dit køb i vores butik behageligt.



  • Technics: Jacquard
  • Stil: Enkelt Ansigt
  • Produkt Type: Bånd
  • Materiale: 100% Bomuld
  • farve: Som billede
  • Bredde: 0.98"
  • mønster: Blomst
  • Model-Nummer: ls-9543
  • Stof Type: Grosgrain

Miat Paez

2021-02-08

Very nice