Log ind Registrer

Vare Detaljer

Taiwan Besdia Air Grinder & Air Lapper UR-300 Recipro Luft Lappers 0

Taiwan Besdia Air Grinder & Air Lapper UR-300 Recipro Luft Lappers

kr974.69

Tags: air grinder, air die grinder, pneumat værktøj, angle grinder pneumatic, blade multi-værktøj, angl grinder, air fil, grinder ukrudt, blade puslespil, grinder metal.

Antal

SKU: w141074

US $ 6 / Pris

DKK 5.18 / Pris

US $ 6.4 / Pris

DKK 25.9 / Pris

DKK 3.57 / Pris

DKK 3.34 / Pris

US $ 27.49 / Pris

DKK 158.7 / Pris

DKK 32.08 / Pris

DKK 125.35 / Pris

DKK 137.88 / Pris

DKK 74.75 / Pris

UR-300 Recipro Luft Lappers Højt drejningsmoment, quiet kørende og lave vibrationer.Lang streg frem-og tilbagegående passer til lapning store overflader, og fremragende til afgratning eller rejfning værker af trykstøbning dele.Lager lufttryk Vægt Dimension 3,0 mm 90psi (6.2 kg/cm 2 ) 370g Ø30x208L (mm)

Generalforsamling

For at opnå den bedste tilstand af pneumatiske værktøjer og udvide sit liv, har brug for at forbinde tre point i kombination for at opnå evnen til at filtrere vand, damp -, kontrol-indtag pres og smøring.

Håndstykket Tre point kombination ompressor

(Filter· Regulator· Lubricator)

Forbedre brugen af ydeevne og levetid krav:

For at opnå den bedste tilstand af pneumatiske værktøjer og udvide sit liv, har brug for at forbinde tre point i kombination for at opnå evnen til at filtrere vand, damp -, kontrol-indtag pres og smøring.

l Før brug af pneumatisk værktøj, skal du sørge for at kontrollere, at der er nok olie i olie på panden i tre-punkt kombination.

l De tre point kombination af indgangstryk på 90 psi (6.2 kg / cm 2 ) er den bedst egnede tilstand til brug.

l Før brug, skal du kontrollere, om den tre-punkt kombination af vand flasken er fuld, hvis den første fuld af vand vil blive udledt.

l Justere de tre-punkt kombination af indtagelse af olie, anbefales det, om 2CC per minut (bruges ofte).

l, Hvis du støder på en ferie eller ikke bruge pneumatisk værktøj for en lang tid, i den første åbning, kan du hæve den kombination af tre punkter i olie per minut 4CC, mens du åbner den pneumatiske værktøjer til at lave hastighed tomgang 20-30 sekunder, så olien er faktisk Efter smøring af hver del, og juster derefter til den normale hastighed, brug er bedre.

l Valg af smøremidler: brug ikke for tyk smøremidler, anbefales det at bruge den cirkulerende olie R32. Drift start / stop-indstilling:

§ ON / OFF-kontakten drives i en roterende måde.Når kontakten ventilhuset står over for brugeren, drej den mod uret, og drej den med uret (OFF).

※ Før brug af pneumatisk værktøj, sørg for, at afbryderen er i "OFF" - status.

§ Når du tænder for den pneumatiske værktøj skifte, drej 90 °, så du kan nå den maksimale hastighed, hvis rotation vinkel er for stor, ikke alene ingen virkning, og vil medføre, at skifte ventil af skader.beskyttende enhed

Bemærk bære nogen værnemidler som høreværn, beskyttelsesbriller, sikkerhed, forklæder, hjelme, handsker og så videre.Pneumatisk værktøj efter brug Af værktøj skal opbevares på et rent, tørt sted, og det anbefales at gemme ved konstant temperatur, for at undgå pludselige ændringer i temperatur miljø.Pas på ikke at tabe pneumatisk værktøj, når den pneumatiske værktøj er ikke holdt helt op under drift.Detaljerede regler for sikkerheden og påmindelser

Når ved hjælp af pneumatisk værktøj, sikkerhed er den vigtigste overvejelse.Den pneumatiske værktøj skal udføres i en sikker tilstand.Læs venligst følgende bestemmelser før brug og brug af pneumatisk værktøj, der på en sikker måde.

§ Pneumatisk værktøj er beregnet til slibning eller gravering og fin polering og andre industrielle applikationer, skal du ikke bruge kroppen!

§ Kontroller lufttrykket før operation, under pres 90psi (6.2 kg / cm 2 ) vil reducere den hastighed og styrke, men højere end 90psi vil føre til hurtigere drift , som er verydangerous , og vil forkorte levetiden for det værktøj!

§ Bedes du bruge en god kvalitet slibende forbrugsstoffer, skal du ikke bruge beskadigede materialer med dårlig kvalitet eller dårlig kvalitet.

§ Hvis den støj figur overstiger 85 dB (A) under drift, skal operatøren bære ørepropper eller høreværn.

§ Brugen af operatør for en lang tid, kan det forårsage skade på grund af vibrationer, især palm og arm.Arbejde skader forårsaget af vibrationer, afhænger af mange faktorer, såsom type af hjælpematerialer, den proces, brugerens fysiske tilstand, arbejdsmiljø, arbejdstid, temperatur og så videre.Så operatøren skal bruge pneumatiske værktøjer i overensstemmelse med ISO5349 bestemmelser for konstruktion.

§ , Når de anvendes, være opmærksom på, at hår, løst tøj eller uafgjort at undgå at blive involveret i pneumatisk værktøj.

§ Arbejdsområdet skal være godt ventileret, helst med et støvfilter, for at undgå indånding af støv eller gas, der udledes fra kompressor.



  • Mærke: Besdia
  • Type: Die Grinder
  • Model-Nummer: UR-300
  • DIY-Forsyninger: Metalbearbejdning
  • Strømkilde: Pneumatisk
  • Dimensioner: 30x208L (mm)
  • Vægt: 370g