Log ind Registrer

Vare Detaljer

Foråret lang-ærmet T-shirt Berømte Brand Top Designer Herre Casual langærmet T-shirt,V-hals casual t-shirt mænd B419 0
Foråret lang-ærmet T-shirt Berømte Brand Top Designer Herre Casual langærmet T-shirt,V-hals casual t-shirt mænd B419 1
Foråret lang-ærmet T-shirt Berømte Brand Top Designer Herre Casual langærmet T-shirt,V-hals casual t-shirt mænd B419 2
Foråret lang-ærmet T-shirt Berømte Brand Top Designer Herre Casual langærmet T-shirt,V-hals casual t-shirt mænd B419 3
Foråret lang-ærmet T-shirt Berømte Brand Top Designer Herre Casual langærmet T-shirt,V-hals casual t-shirt mænd B419 4

Foråret lang-ærmet T-shirt Berømte Brand Top Designer Herre Casual langærmet T-shirt,V-hals casual t-shirt mænd B419

kr66.02 kr41.58

Tags: chili tshirt mænd, blomster langærmet skjorte mand, gucci mænd, autisme shirt, lobudek mænd, chemise mænd, benz værktøj, ralph lauren, polo shirt, foret plaid shirt.

Antal

SKU: w146678

Velkommen til min butik held og lykke med shopping Bemærk : Du måle du normalt bære tøj, ikke din krop. 1 inch = 2.54 cm ,1 cm = 0.3937 tommer Dimensioner er målt ved hånden, kan være 2-4 cm afvigelser.Den faktiske vare farve, der måske er lidt forskellige fra det billede, som vises på grund af belysning.Hvis du ikke kender størrelsen udvalg, så fortæl os din højde(CM) og vægt(KG), kan foreslå din størrelse vi derfor, Men du bør træffe deres egne beslutninger.

Pakken indeholder:

1 X T-shirt(Kun T-Shirt)

Størrelse Tabel

Størrelse

Bryst

Skulder

Ærme

Længde

cm

cm

cm

cm

S

92

41

60

65

M

96

42

61

66

L

100

43

62

67

XL

104

44

63

68

XXL

108

45

64

69

Vær forsigtig: 1. Fordi den computer / mobiltelefon skærm farve kan være forskellige, således at farven er en smule anderledes. 2. Fordi måling af tøj, landet er forskellige, så i 2-8 cm.Den fejl er normal.Du kan ikke lade dette undskyldning for at anmode om en refusion.Tak for din forståelse.Betaling: Vi accepterer Alipay, Kreditkort, West Union, TT, Bank Overførsel, QIWI Wallet, WebMoney , Boleto, Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling, Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.Hvis du støder på problemer med betalingen, kan pege Rådgivnings -, service-personale vil følge op på.Betaler køberen tutorial som følger: http://help.www.gourmetconnection.dk/payment_method.html Om Forsendelse: Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder shipping gebyr, hvis nogen.Vi vil skibet ud af de elementer inden for 10 arbejdsdage efter, du har betaling.International fragt kræver mere kompliceret forsendelse procedurer (som begge lande told -, transit-stationer osv.), ligeledes vil effekten af mange faktorer, såsom helligdage, vejr osv, så det vil sandsynligvis tage længere tid for dine varer for at nå frem til den endelige destination.Tak for din forståelse på denne sag.Vi kan ikke garantere levering date på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i fortoldning tid i forskellige lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyr, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Land

Leveringstid(Kina Post Air mail)

Arbejdsdage (Inkluderer ikke)

North American /Europa West

10~30 dage

Østeuropa

10~35 dage

Australien

10~30 dage

Central Asien

15~45 dage

Sydamerikanske

15~50 dage

Øst-Asiatere

10~35 dage

Andre

20~60 dage Vores Shipping: 1. De fleste af vores ordrer er gratis forsendelse fra Kina Post Air Mail.Men nogle gange pls giver os mulighed for at skifte til andre kurerer alt efter den aktuelle situation.Hvis du ønsker at bruge EMS,DHL,UPS,Fedex,TNT eller andre, vil vi kontrollere forsendelsesomkostninger for dig. 2. For at sikre, at du modtager din ordre med tax-free, vil vi erklære det som en "GAVE" med en lavere værdi.Denne lavere værdi ikke afspejler den samlede pris, du har betalt.Alle importafgifter, er købers ansvar.Garanti: Vi tilbyder særlige after-sales service: 7 dage tilbage uden nogen grund og 15 dage fri udskiftning.Hvis du ikke er tilfreds med produktet, kan du anmode om, vender tilbage inden for 7 dage fra din modtagelse af varen eller for en fri erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Du skal returnere produktet i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Størrelse eller Pasform Spørgsmål: De størrelser, der er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer.Check venligst specifikationerne før du placerer en ordre.Normalt tilladte forskelle i størrelsen er cirka 2cm-8cm i målingen.Farve Mismatch: Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, god kommunikation er meget værdsat.Feedback: Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har et problem, er du velkommen til at kontakte os.Den Negative feedback, uden at kommunikation først vil føre til suspension af efter-salg service.Vi vil gøre vores bedste for at give dig den bedste kundeservice.Kontakt os Vores åbningstider er : - 9:00 til 18:00 (GMT +8) mandag til fredag 8:30 til 12:30 (GMT +8) lørdag Og vores kontor er lukket søndag og helligdage, (Kina) Vi undskylder for det sene svar i løbet af ferien Vores Opgaver: 1. For at eksportere varer af høj kvalitet fra orienten til en konkurrencedygtig pris til dig. 2. At arbejde med vores kunder for at opbygge sin forretning . 3. For at maksimere vores internationale købers rentabilitet og konkurrenceevne.Kom tilbage snart og besøger os igen!



  • Mønster Type: Solid
  • Hætteklædte: No
  • Toppe Type: Tees
  • Stof Type: Strikket
  • Ærme Stil: Almindelig
  • Krave: V-Hals
  • Element Type: toppe
  • Salg af Pack: No
  • Stil: Mode
  • Mærke: CESNLEOIK
  • Materiale: Bomuld
  • Ærme Længde(cm): Fuld
  • Køn: MÆND

Kellydaniela 98

2020-12-04

What a sadness that these T-shirts arrive in December in the rain and the wind! Seriously, exactly what I wanted: Cut and finesse.

Kaza Grasya

2021-01-14

thank you