Log ind Registrer

Vare Detaljer

XUJI Kvinder Tomboy FTM Zip Op Elastisk Brystet Bindemiddel Åndbar Bambus Slim Fit Tank Top 0
XUJI Kvinder Tomboy FTM Zip Op Elastisk Brystet Bindemiddel Åndbar Bambus Slim Fit Tank Top 1
XUJI Kvinder Tomboy FTM Zip Op Elastisk Brystet Bindemiddel Åndbar Bambus Slim Fit Tank Top 2
XUJI Kvinder Tomboy FTM Zip Op Elastisk Brystet Bindemiddel Åndbar Bambus Slim Fit Tank Top 3
XUJI Kvinder Tomboy FTM Zip Op Elastisk Brystet Bindemiddel Åndbar Bambus Slim Fit Tank Top 4
XUJI Kvinder Tomboy FTM Zip Op Elastisk Brystet Bindemiddel Åndbar Bambus Slim Fit Tank Top 5

XUJI Kvinder Tomboy FTM Zip Op Elastisk Brystet Bindemiddel Åndbar Bambus Slim Fit Tank Top

kr202.61

Tags: golf 5 gti maske, camis dreng, transseksuelle ftm penis, bambus bryst, ftm packer, transseksuelle ftm mand, cami top, bambus tandbørste, ring binder, bindemiddel bryst.

Antal

SKU: w148721

☆Lynlås lukning ☆Importeret, 95% bambus og viscose, 5%Polyester, Fugtspredende for fugt ledelse, konstruktion af Høj kvalitet, Blødhed og komfortabel montering krop design ☆Stærk bred elastik fastgjort, nice mængden af stretch.med mesh panel, som gør denne brystet bindemiddel super lun endnu strechy og komfortable, perfekt med en tanktop eller t-shirts ☆Central lynlås lukning gør det nemt at sætte til eller fra ☆Gøre Brystet Hjemme Og Blive Cool.Bærerne ofte omfatter brystoperation, transseksuelle, FTM, tomboys, Ts, eller fase performer personer ☆Alle, der ønsker at se fladt ud, føle sig godt tilpas, i stand til at bevæge sig og trække vejret, dette er for dig !Handvask, Bemærk: Afkast og udvekslinger er spild af ressourcer, skal du bruge skemaet, forudsat at bestemme din størrelse.Hvis du er i mellem to størrelser, vælg den største.

XUJI Brystet Bindemiddel, der er designet til brystoperation, transseksuelle, FTM, tomboys, Ts, eller fase performer personer med nylon spandex blanding og bambus viscose for ekstra udfladning effekt.Enhver, der ønsker at se fladt ud, føle sig godt tilpas, i stand til at bevæge sig og trække vejret, dette er for dig !Hvorfor Vælge XUJI Brystet Bindemiddel?Denne Brystet Bindemiddel, der er baseret på kundens brug, vi har opgraderet fra det materiale og størrelse, materiale, der er lavet af importeret bambus og viscose fiber, top bambus viskose er silkeagtig blød og hud-venlige.Super åndbart, behageligt og elastisk.Der er fire KK-trin, før de forlader fabrikken. 1. 100% Rå materialer indgående test 2. Semi-færdige produkt test 3. det færdige produkt test 4. Emballage inspektion.Alle disse foranstaltninger sørg for en kvalitet brystet bindemiddel, der kommer til dit !

Udsøgt tråde!

Tæt håndarbejde og dobbelt tråde syning vis det godt lavet værker, Længere levetid.

Elastik

Stærk bred elastik fastgjort, nice mængden af stretch.med mesh panel, som gør dette bindemiddel super lun endnu strechy og komfortable, perfekt med en tanktop eller t-shirts

Åndbar + Svedtransporterende

Der er valgt høj kvalitet bambus bomuld + polyester, komfortable, holdbare og svedtransporterende.Det føles lys, bevæger sig med kroppen, og er perfekt til hverdagsbrug, mens de leverer en sikker og effektiv binde.

Bemærk venligst:

✔ Vi justerede størrelse efter kundens svar, skal du vælge produkter i henhold til vores fastsat størrelse billeder. ✔ Husk på, at disse beklædningsgenstande er mellemstore og sorteres til komprimering formål, så de er designet til at passe stramt, for at komprimere og tromle. ✔Ikke bevidst gå ned i størrelse, og du vil ikke være i stand til at sætte din projektmappe på. ✔I en korrekt montering binder, bør du være i stand til at trække vejret uden besvær.Din projektmappe bør ikke medføre uforholdsmæssigt store ubehag eller grave ind i din hud.Hvis du oplever noget af dette, har du sandsynligvis har den forkerte størrelse!



  • Køn: KVINDER
  • Tøj Længde: Kort
  • Materiale: Bomuld
  • Toppe Type: Camis
  • Stof Type: Kamgarn
  • Element Type: toppe

Kyminova Nastenka

2020-09-03

Très confortable et arrivé en avance