Log ind Registrer

Vare Detaljer

HD MI VGA USB-LCD-Controller Board Til 15.6
HD MI VGA USB-LCD-Controller Board Til 15.6
HD MI VGA USB-LCD-Controller Board Til 15.6
HD MI VGA USB-LCD-Controller Board Til 15.6

HD MI VGA USB-LCD-Controller Board Til 15.6" LCD-Skærm G156XW01 V2 G156BGE

kr166.38

Tags: glat toppen, lcd-controller board levetid (ttl) hdmi 2, sr2ez, superman top, nørd t, mini lcd-controller board hdmi, huawei nano, mipi-controller board hdmi, lcd-display control board hdmi, mut.

Antal

SKU: w153475

LCD-Controller Board:

HDMI VGA AV USB RF LCD-Bestyrelsen Arbejde for LVDS Interface LCD-Skærm

Input Strømforsyning: 12Vdc Mere end 2A.

Kommer I Standby-Model, Når Den Ikke Er Inputsignal

Standby-Model

HDMI-Port Understøtter Omdanne Lyd Kompatibel Med HDMI 1.3/1.4 , HDCP 1.2

USB-Understøttelse af Video

AV Kompatibel Med PAL Og NTSC

Video Input: HDMI VGA AV USB RF

Audio Input: HDMI PC-Lyd

Audio-Udgang: Højttaler-Stik

OSD: Lysstyrke, Kontrast Auto Sprog Og Så Videre

Sprog: Engelsk Fransk Tysk Spansk Italiensk Og Så Videre

Bord Størrelse: 188mm x 43 mm x 17mm

Kompatibel Arbejde Med:

15.6 tomme 1366x768:

G156XW01 V1 G156XW01 V2 G156XW01 V3 G156BGE-L01 G156BGE-L03 G156XTT01.1

Packing liste :

1× HDMI VGA AV USB RF LCD-Controller Board T. V56.03

1× Baglys Kabel

1× LVDS Signal Kabel

1× Tastatur Med Kabel

1× Fjernbetjeningen (Batterier Ikke inkluderet)

Installation og Opmærksomhed:

1. LCD-controller board input spændingen skal være 12Vdc (bortset fra nogle bestyrelser, som har markeret nødt til at bruge 5Vdc), strøm anbefales at være 2A eller større end 2A.Hvis du ikke er sikker, skal du bekræfte, om køb link side, eller bekræft med sælgeren. (Vigtigt: Hvis du bruger en forkert strømforsyning, bestyrelsen måske blive brændt, så skal du tage sig af dette.)

2. Du må ikke ændre controller board indstillinger, alle bestyrelser har sat med kompatible firmware og den rigtige indstilling, og signal kabel, der allerede har været tilsluttet på tavlen. ( Signal-pin stik om bord, som har en mark er Pin1.)

3. Henviser til køb link billede for at tilslutte kabler. (Vigtigt: Hvis forbinde med den forkerte retning, nogle gange kan beskadige LCD-skærmen, så skal du tage sig af dette.) Før du tænder, skal du bekræfte, om det signal kabel mellem LCD-skærmen og controller board er forbundet til den rigtige pin-kode, og bekræft om skærmens baggrundslys kabel er sluttet til inverter board (booster board).

4. Efter den højre tilslutning, før du tænder for bestyrelsen, check bestyrelsen ikke røre panelet bagsiden af LCD-eller andre ledende stof, som kan føre til, at bestyrelsen kort betingelse.Derefter input power og input-kilden på samme tid, skærmen og controller bestyrelsen vil arbejde normalt.

5. Hvis du har andre spørgsmål eller problemer, som du ikke kan løse med følgende "Problemer analyse og skyde", er du velkommen til at kontakte os, inden de forlader en feedback eller give en tvist, vil vi svare dig med i 24 timer til at løse problemet eller refunderet til dig, hvis det ikke kan blive rettet.

6. Når du kontakter os, skal du give de næste oplysninger af fotos til os til analyse:

A.

Din skærm type navn. (Tag et billede af skærmen bagside etiket)

B. alle, der forbinder tilstand, især for signal-til-panel stik. (Tage billeder af dem.)

C. Din power adapter spec. (Tag et billede af strømforsyningen spec.label)

7. Når du returnerer et produkt til lageret, er det nogle gange betyder, at smide det.Sandsynligheden for at blive genanvendt, er meget, meget lav.Så for at beskytte vores miljø, håber vi, du kan tage dig tid til at analyse, eller man kan kontakte sælger, før du returnerer til dette produkt.Takket være en masse.

8. Håber du kan få et nyttigt produkt, og give os positiv feedback, tak.

Vi leverer de betalingsmetoder, T/T, HSBC, Paypal, Western Union.

De varer bliver leveret på 3 hverdage, undtagen helligdage.

Det er meget vigtigt for dig at bekræfte den adresse og telefon nummer på din ordre.Du kan ændre adresse, før du kontakter os.

Forsendelse af www.gourmetconnection.dk luftfragt vil ankomme i 15-60 dage.Hvis du har brug for produktet hurtigst muligt, det er muligt at sende med express levering.

Måske møder du den situation, som nedenfor:

Hvis du ikke har modtaget varer i 15-60 dage, skal du kontrollere, tracking nummer eller kontakt os.

Enhver operation problemer, Vi kan give den trådløse teknologi støtte i arbejdstiden.

Hvis varen gået i stykker under forsendelse, bedes du kontakte os efter modtaget de varer, vil vi sende eller refundere dig.

Et års garanti fra den dag, det solgte produkt.Nogle tekniske problem kan løses online.

God feedback er meget vigtig for os.Kan du efterlade en positiv feedback,hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Tak!

VS DISPLAY-TEKNOLOGI(SEHNZHEN) LTD er en Hi-tech-producent af flydende krystal displayer.Det er establishiment i 1998.Hovedkvarteret er beliggende i Shenzhen.

Produkterne omfatter LCD-Panel af TN, HTN, STN, FSTN, CSTN; LCM af COB, COG, TAB, COF, og Nogle Tilbehør som Baggrundslys, Touch-Panel og finish produkt--Digital fotoramme.De produkt-brug i en bred vifte af applikationer : i telekommunikation, GPS, elektroniske medicin, video og lyd system, apparater og meter, husholdningsapparater og personlig digital assistent (PDA), mobiltelefoner, videnskabelige instrumenter og andre elektroniske apparater.Vi har vundet stor anseelse, både herhjemme og i udlandet.VS DISPLAY har leveret one-stop-service fra OEM, ODM produkt til efter service.Fra konceptuelt design til masseproduktion produkt, vi har været specialiseret i dette område i mere end ti år.Vores effektive ingeniør vil tage højde for dig at designe et produkt, der opfylder du alle krav og levere oversøiske teknisk support via bankoverførsel.Alle produkter er direkte eksporteres til Europa, Nordamerika, Asien, Syd-Amerikanske, og så videre.Om brug af udstyr fra Japan og USA, enchancing in-house produktion evne til at holde nede produktionsomkostninger, og at få produkter af høj kvalitet.Som et resultat, vi har opnået et fremragende ry i det oversøiske marked.Fremstilling base dækker over 4.000 sq meter. 2 COB linjer, 1 COG linjer, 1 TAB linjer,QC system: ISO9001



  • Mærke: VSLCDISPLAY
  • Model-Nummer: T. V56.03
  • Kompatibel Mærke/Model: INGEN
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Opløsning: 1366X768