Log ind Registrer

Vare Detaljer

SYG af Ponta Smith DVD & 6 Mønter Gamle Mønter Magiske Rekvisitter Magiske Tricks 0
SYG af Ponta Smith DVD & 6 Mønter Gamle Mønter Magiske Rekvisitter Magiske Tricks 1
SYG af Ponta Smith DVD & 6 Mønter Gamle Mønter Magiske Rekvisitter Magiske Tricks 2
SYG af Ponta Smith DVD & 6 Mønter Gamle Mønter Magiske Rekvisitter Magiske Tricks 3
SYG af Ponta Smith DVD & 6 Mønter Gamle Mønter Magiske Rekvisitter Magiske Tricks 4
SYG af Ponta Smith DVD & 6 Mønter Gamle Mønter Magiske Rekvisitter Magiske Tricks 5

SYG af Ponta Smith DVD & 6 Mønter Gamle Mønter Magiske Rekvisitter Magiske Tricks

kr91.39 kr74.93

Tags: magic, stan smith blå, bicycle jumbo, chip magiske trick, pistol smithing, haircut saks smith king, sølv smithing værktøj, smith king, smith wesson, eneste stan smith.

Antal

SKU: w155391

Ponta Smith, en stigende fornemmelse i close-up magi fra Osaka, Japan, er her for at hæve i en verden af mønten håndtering.Han gør mønter glat forsvinder, dukker op igen og ændre lige foran tilskuernes næser.Hans effektive, elegante bevægelser gør metal-look som damp.

Forbered dig på at se på, mønt magi anderledes.

Nye håndteringer af 11 mønt parceller:

- Spellbound

- Tenkai Øre

- Forsvinde

- Matrix

- Hurtig Matrix

- Give Bagslag Matrix

- Give Bagslag Montage

- En Mønt Rutine

- Tre Mønter På Tværs

- Tre Fly

- Bevingede Sølv

Visuel, ikke-talk undervisning gør alt nemt at lære i ethvert sprog.

Alle improviseret.

Ingen gafler, der er nødvendige.

Syge er ikke en nybegynder video, men tryllekunstnere fortrolig med de grundlæggende mønt parceller vil være i stand til at sætte dette arbejde.

Når du køber magic props herfra, vil jeg sende dig de produkter, undervisnings video via e-mail, hvis du har brug for det!!!

Betaling

1.Vi accepterer Escrow, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, ect.som betaling metode.Og hurtig betaling, vil blive meget værdsat.

2. Alle betalinger skal være bekræftet. (Shipping og faktureringsadresse skal stemme overens).

Forsendelse

1.Normalt, vil vi sende varen indenfor 2-5 dage efter modtagelsen af betalingen.

2.Levering og Porto:

----Vi sender varen ved Arimail parcel standard, det er gratis forsendelse gebyr.I normal tilstand, vil det tage omkring 10-30 arbejdsdage via Arimail pakkelevering.For nogle lande eller landområder,kan det tage lidt længere tid på grund af den mindre frekvens af flyselskab og kontrol på tværs af brugerdefineret.

----Kan vi tilbyde en hurtig levering som EMS/DHL.I normal tilstand, vil det tage omkring 3-7 arbejdsdage via hurtig levering.Hvis du ønsker hurtig levering, bedes du kontakte os, vil vi caculate porto for dig, eller du kan kontrollere, Fragt og Emballage til reference.

3.Vi vil vælge en passende levering acoording til dit land, som stræber efter at opnå en hurtigste og pålidelige fragt på din ordre.

4.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse efter 30 dage efter, at vi sender ud yout ordre, bedes du kontakte os.Vi vil hjælpe med at kontrollere leveringsbetingelserne oplysninger og løse problemet for dig.

5.Vær venlig at bemærke, at køberen er nødt til at være ansvarlig for (i tilfælde) alle MOMS-under nogen omstændigheder.

Ruturn/Rufund

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.

Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er købers .

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet,

EFTER BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.gourmetconnection.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Feedback

1.Vores feedback er MEGET vigtig for os.Vi føler, at vi tilbyder 5-stjernet service, og vi ville sætte stor pris på en 5-stjernet rating på din feedback.Vi vil altid vende tilbage positiv feedback for dig så godt!Hvis du af nogen grund til at føle, du har ikke haft et 5 stjernet transaktion, skal du kontakte os inden de forlader feedback, så vi kan løse situationen.Tak!

2.Vi er her for dig!I de sjældne tilfælde af at et produkt er defekt, er vi mere end glade for at arrangere en ombytning eller tilbagebetaling.

3.Hvis du har et problem omkring vores produkter eller din ordre, så tøv IKKE med at kontakte os.Vi vil give dig et svar inden for 1-2 hverdage.Vi forsøger vores bedste for at holde 100% kundetilfredshed!Positiv Feedback er meget vigtig for os.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os neutrale feedback eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

4.Vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem!

FAQ:

1· Q:Hvordan kan jeg placere en ordre?

A:

2· Q:Hvor meget koster det at sende til mit land?

A:Pakke mindre end 2 Kg vil blive afsendt fra Kina Post, Luftpost, der er gratis forsendelse til den 26 lande således: Usa, storbritannien, Australien, Brasilien, Canada, Italien, Tyrkiet, Spanien; Malaysia; Frankrig; Rusland; Sverige; New Zealand; Norge; Schweiz, Japan, Thailand, Irland, Israel, Belgien, Polen, Sydkorea, Østrig, Tyskland, Danmark og Singapore. • Funktioner: Gade
 • Der Er Vejledning I Prisen: Ja
 • Aldersgruppe: Voksne
 • Mærke: King Magiske
 • Performance Form: Close-up Magic
 • Model-Nummer: G1148
 • Materiale: Metal
 • Type: mønt
 • Pakke: PP Pose
 • farve: SØLV
 • Advarsel: Må ikke sluge
 • Størrelse: One Size
 • Køn: Unisex