Log ind Registrer

Vare Detaljer

Gratis forsendelse 30 stk tegneseriefigur plane harpiks PR 10251 0

Gratis forsendelse 30 stk tegneseriefigur plane harpiks PR 10251

kr29.97

Tags: diy harpiks, fladskærms plane harpiks, planar, flatback harpiks, bue harpiks, DIY, høvl harpiks, fladskærms harpiks, håndværk harpiks, flatback plane harpiks.

Antal

SKU: w162

Velkommen engros og tilpasset dit design.

Størrelsen omtrentlige 42 mm*25mm

1.Item detaljerne

Stand: Ny: Et helt nyt, ubrugt, ubeskadiget vare (herunder håndlavede produkter).

Farve: som billede

Kvalitet: alle materialer, der anvendes, er kvalificeret til at eksportere til Europa og USA markedet, farveægthed er op til 4 niveauer.Azo-fri.

2. Brug

Fantastisk til scrapbooking, Hairbows eller udsmykning til næsten alt.Det er fladt tilbage harpiks.Det kan placeres på enhver flad overflade.Det er let at placere på buer eller andre håndværk, som du arbejder på.

3. Overførsel (Gratis fragt)

A) Usa via e-pakker: 8-15 hverdage.

B) Andre lande: Vil sende fra China post air mail med tracking nummer og sidste 15-30 arbejdsdage.

C) Hvis det samlede ordre beløb er over $150, vil varen blive afsendt med DHL gratis levering dag vil være 3-7working dage.

4.Betingelser for Betaling

Vi accepterer SPÆRREDE & PayPal, andre betalingsbetingelser, er du velkommen til at kontakte os.

5. Returret

Hvis din vare er defekt, vil vi med glæde erstatte det for dig.Kontakt os for at vende tilbage retninger.Alle varer bliver kontrolleret, før de er afsendt, derfor **INDKØBERE** er ansvarlig for tilbagevenden shipping.

Vi forsøger at besvare e-mails inden for 24 timer - muligvis senere, hvis det er en weekend eller en ferie.Tjek din SPAM-folder - nogle gange er din sikkerhed vil sende det til at kuvert ved en fejltagelse.Bedes du kontakte os igen, hvis dette ikke er tilfældet.  • Model-Nummer: 10251
  • Produkt Type: Andre