Log ind Registrer

Vare Detaljer

Original GeForce 9300M GS (G98-630-U2) DDR2 256MB 64Bit MXM II VG.9MG06.001 bærbar VGA-kort til Acer. 0

Original GeForce 9300M GS (G98-630-U2) DDR2 256MB 64Bit MXM II VG.9MG06.001 bærbar VGA-kort til Acer.

kr109.38

Tags: a1297 logic board, ssd-solid, gtx mxm, mxm ii, surface pro 4 usb-c, sagen ssd, amd video, geforce 9300 m, seneste vga-kort, DDR2.

Antal

SKU: w164217

Vores fordele

Vi kan give dig den bedste pris baseret på ens betingelser, vores personale løbende kontrollerer vores priser mod vores konkurrence og sikrer, at vi kan tilbyde vores varer til de laveste priser.

Tags og stil kode antal er 100% korrekte.

Alle vores dele til at gå gennem flere faser af strenge test for at sikre, at de er 100% i orden.Alle vores dele er garanteret ikke at være DOA (Dead on Arrival).

Har vi en aftale med nogle internationale express corporation,vil varerne blive afsendt indenfor 3 dage efter vi har modtaget din betaling,og pakken kommer frem til din side om 3 arbejder.

Shipping information

1.Vi sender til hele Verden.

2.Varer sendes med HongKong Indlæg Air Mail.DHL,EMS.eller Ups.

HongKong Indlæg Air Mail (med sporing #), 10~25 hverdage, (nogle område kan tage omkring 1 måned)

Hurtig (DHL, Fedex, UPS), 3~5 dage; EMS tager 5~7 arbejdsdage, og nogle områder, der kan tage flere dage.

det tager normalt 2-5 arbejdsdage for levering.Poster er generelt sendes ud den næste arbejdsdag efter din betaling er blevet bekræftet (lørdag&Søn.undtaget)

3.Vi sender normalt til shipping adresse, du har registreret på www.gourmetconnection.dk , hvis du ønsker at ændre din leveringsadresse, kan du kontakte os i tide.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse.

Afkast og kontakt os

1.Vi vil gerne acceptere tilbagevenden, hvis enhver defekt,beskadiget eller vildledende varer inden for 14 dage. (efter den dato, der er modtaget).

2.En erstatning eller en refundering vil blive arrangeret for alle defekte produkter, der returneres, køberen betaler til gengæld koste og vi betaler genpåfyldning gebyr.

3.Alle de defekte produkter skal kontakte os, før du er tilbage.

4.Alle produkt-garanti for 45 dage (Garanti er ugyldig, hvis garanti mærkat fjernes).

Feedback

Vores første mål er at sikre, at du er helt tilfreds med dit køb.

Hvis du er tilfreds med de dele, du har købt, kan du tage et øjeblik til at give os en god tilbagemelding.Din positive feedback er meget værdsat!

Hvis du ikke opfylder de dele, du har modtaget, skal du IKKE GIVE OS en NEGATIV FEEDBACK!Kontakt os først for at løse ethvert problem.vi vil være glade for at hjælpe dig.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende en vare, du har købt, eller om en vare du gerne vil købe, kan Du kontakte mig via "TradeManager" eller "e-mail Message", vi vil svare dig inden for 24 timer.

Vores åbningstider er mandag til søndag 8 am til 6 pm EST.



  • Længde: 150cm
  • Pakke: Ja
  • Havne: 13
  • Plug standard: EU
  • Funtion: RJ45
  • Interface Type: USB 1.1
  • Model-Nummer: 9300M G98-630-U2
  • STANDARD: USB 3.0
  • Mærke: ESHAKHARE