Log ind Registrer

Vare Detaljer

7A/160W dual DC-motor modul high power industriel kvalitet positive og negative PWM hastighedsregulering L 298 logik 0
7A/160W dual DC-motor modul high power industriel kvalitet positive og negative PWM hastighedsregulering L 298 logik 1
7A/160W dual DC-motor modul high power industriel kvalitet positive og negative PWM hastighedsregulering L 298 logik 2
7A/160W dual DC-motor modul high power industriel kvalitet positive og negative PWM hastighedsregulering L 298 logik 3

7A/160W dual DC-motor modul high power industriel kvalitet positive og negative PWM hastighedsregulering L 298 logik

kr50.42 kr45.88

Tags: dc-motor driver, high power motor, pca9685, signal generator pwm automotive, pwm-kontrollere, kontrol dc-motor hastighed, dc dc step up, 12v din strømforsyning, ic l298n, dc trin ned.

Antal

SKU: w168588

Produkt introduktion: DoubleHBridge, kan køre to DC-motorer på samme tid, enkelt way7AHigh magt; bred voltage6.5V~27V; optokobler isoleret indgangssignal; med isolation og beskyttelse mod underspænding i overensstemmelse med elektromagnetisk compatibilityEMCDesign specifikation,Statisk udladning, loop,Stabil og pålidelig, industriel kvalitet.

Produkt nummer:XY-160D

Fabrikken direkte salg, high power dual DC motor, stabil og pålidelig, industriel kvalitet

Produkt Højdepunkter:

1.doubleHBridge, kan køre to DC-motorer på samme tid, enkelt way7ACurrent, høj effekt;

2.Bred spænding input6.5V~27V;

3.Signal optokobler isoleret input,IODirect kontrol af munden, uden indblanding;

4.Beskyttelse mod underspænding at forhindre øjeblikkelig høj nuværende afbrænding af modulet;

5.Høj PowerTVSAnd elektrostatisk bleeder kredsløb, som undertrykker forbigående forstyrrelser, bælgfrugter og statisk elektricitet, og enhancesEMCPerformance, produkt, stabilitet og pålidelighed, industriel kvalitet design.

Valgfri shopPWM generator modul, link:

Kontrol signal logik

Bemærk: Blandt them0 er lav, 1 er høj, og x er ethvert niveau.Højt niveau, når flydende.

1.1#Motor interface styresignal logik

IN1

IN2

ENA1

OUT1,OUT2Output

×

bremse

1

1

×

Hængende

1

PWM

Hastighed fremad

1

PWM

Omvendt hastighedsregulering

1

1

Fuld fart frem

1

1

Fuld fart vending

2.2#Motor interface styresignal logik

IN3

IN4

ENA2

OUT3,OUT4Output

×

bremse

1

1

×

Hængende

1

PWM

Hastighed fremad

1

PWM

Omvendt hastighedsregulering

1

1

Fuld fart frem

1

1

Fuld fart vending

Produkt parametre:

1. Den netspænding, der er 6,5 V-27V,Magten skal ikke vendes eller exceeded27V, ellers er det modul, kan være brændt ud.Det anbefales at tilslutte 15A sikring i serie med magt input..

2.Dobbelt motor interface, nominel udgangsstrøm pr channel7APeak current50A,Motor interface skal ikke være kortsluttet, anbefales det at connect10A sikring.

3. Kontrol signal spænding 3-6.5 V, respectivelyEnable signalwithPositive og negative kontrol-signal.

4. Aktiveringssignalet terminal (ENA) input PWM justerbar hastighed, PWM-frekvens intervallet 0-10KHZ, PWM minimum puls bredde 10us.

5. Driftstemperatur -25 ° C -80 ° C.

6. Produkt størrelse: 55*55*16 mm (længde, bredde og højde).

7. Montering hul diameter: 3 mm,være opmærksomme på i løbet installationpreventShort kredsløb på bagsiden, kan du tilføje isolering pad eller kobber kolonne til at hæve bestyrelsen.

8. Vægt: 20 g.

Velegnet forMotor parametre:

Bedømt voltage24VMotor, der er egnet til bedømmelse power115WAnd belowOr identificere den nominelle current7Athe followingThe motor arbejder fuld tid for en lang tid

Bedømt voltage12VMotor, der er egnet til bedømmelse power40WAnd belowOr identificere den nominelle current7Athe followingThe motor arbejder fuld tid for en lang tid

Forholdsregler:

1. Strømforsyningen af-drevet skal ikke vendes.Det anbefales, at forbundet i serie på power interface.15AFuse, spænding skal be6.5~27Vbetween.Hvis spændingen er over spænding, tænder op, kan brænde drive modul.

2.Anbefalede strømforsyning nominel udgangsstrøm ved motor nominel current2More end det dobbelte, for ikke at forårsage strømforsyning til forsyning af det nuværende påkrævet, når motoren starter, hvilket medfører, at netspændingen til at falde, så den netspænding, der ikke når indgangsspændingen, som kræves af føreren, således at kørsel modul udfører beskyttelse mod underspænding lukning af output, hvilket får motoren til at holde pause.

3.Den motor interface skal ikke være kortsluttet, ellers drev modul kan blive brændt.Det anbefales, at forbundet i serie på motor interface.10Afuse.

4. Behovet for at bremse først, når du skifter mellem positive og negative0.1SIf det er omvendt over, at det ikke kan vendes, når motoren er stoppet.Ellers drev kan blive beskadiget.

5.Når drevet er slukket, må ikke direkte eller indirekte dreje motoren med høj hastighed, ellers electromotive force, der genereres af motoren kan beBurn drevet modul.Hvis programmet har brug for at dreje motoren med høj hastighed, når drevet er slukket, så er det anbefaletden motor interface af drevet er forbundet i serie med et relæ (NOwithCOMThe terminal, der er tilsluttet i serie), og relæspolen er forbundet til føreren.Således, når strømmen er slukket, relæet afbryder kørsel fra motoren.

6.Vær forsigtig med ikke at få våde af drevet.Kortslut ikke de komponenter, der er på drevet bestyrelsen.Du må ikke røre benene og puder af komponenter om bord.



  • Mærke: SZYTF
  • tilstand: Ny
  • Type: modul
  • Model-Nummer: 7A/160W dual DC
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)