Log ind Registrer

Vare Detaljer

Sæt værktøj 9pcs Rør Afbrænding Af Kit Double Flare Dør Slangen Bil Lastbil Reparation Værktøj Sæt Reparation Værktøj Sæt 0
Sæt værktøj 9pcs Rør Afbrænding Af Kit Double Flare Dør Slangen Bil Lastbil Reparation Værktøj Sæt Reparation Værktøj Sæt 1
Sæt værktøj 9pcs Rør Afbrænding Af Kit Double Flare Dør Slangen Bil Lastbil Reparation Værktøj Sæt Reparation Værktøj Sæt 2
Sæt værktøj 9pcs Rør Afbrænding Af Kit Double Flare Dør Slangen Bil Lastbil Reparation Værktøj Sæt Reparation Værktøj Sæt 3
Sæt værktøj 9pcs Rør Afbrænding Af Kit Double Flare Dør Slangen Bil Lastbil Reparation Værktøj Sæt Reparation Værktøj Sæt 4

Sæt værktøj 9pcs Rør Afbrænding Af Kit Double Flare Dør Slangen Bil Lastbil Reparation Værktøj Sæt Reparation Værktøj Sæt

kr107.97 kr74.50

Tags: side fræsning af værktøj, store værktøj bryst, sæt skruenøgle, butterfly næse, auto kit værktøj, kit reparation, værktøjskasser, mac værktøj sæt, sprinter aftræk, service håndværktøj.

Antal

SKU: w171143

9pcs Rør Afbrænding Af Kit Double Flare Dør Slangen Bil Lastbil Reparation Værktøj Sæt

Beskrivelse:

Denne afbrænding af kit er et værktøj til rør afbrænding, og det kan bruges til at lave en enkelt eller dobbelt blus på kobber, messing og tyndvæggede aluminium rør.Høj kvalitet stål materiale, der sikrer en stærk styrke og lang holdbarhed.Alle disse værktøjer er pakket i en bæretaske for nem opbevaring og transport.

Funktioner:

Dette værktøj er specielt designet til rør flaring, og det kan bruges til at lave en enkelt eller dobbelt blus.Klemmen er lavet specielt med en fastspændingskraft og sikrer en lille deformation af røret.Kanten af røret, end at blive afbrændt med dette værktøj er glat og vil ikke bryde nemt efter lang tid brug.Blusser værktøj, der kan hjælpe dig med bekvemt at gøre et horn form i den ene ende af rør eller rør, og det er almindeligt anvendt til at blusse kobber, messing eller tyndvæggede aluminiumsrør.Alle dele er pænt pakket i en opbevaring sag for nem transport.

Specifikationer:

Materiale: 45# Stål

Farve: Som Vist På Billedet

Flare Dør-Størrelse: 1/2inch, 6mm, 4.75 mm, 5 mm, 1/4 tommer, 8mm, 10mm

Clamp Størrelse: 12,5 x 8.2 cm/4.9" x 3,2"

Bæretaske Størrelse: 21 x 13,5 x 2,7 cm/8.3" x 5.3" x 1"

Bruges På: Kobber, messing eller tyndvæggede aluminium rør, osv.

Pakke Vægt: Ca. 1.022 kg

Instruktion:

1. Rense rør ende.

2. Indsæt røret fra bunden af klemmen, indtil den kant får selv på toppen.

3. Skub ratchet kegle i klemme og linje til mærket.

4. Spænd-side T-bar.

5. Drej kegle kørsel skrue ned, indtil du hører en kobling klik.

6. Løs kegle kørsel og skrue-side T-bar.Fjern fra klemmen.Og tage røret ud.

Pakke Inkluderet:

1 x Klemme

1 x Sprederen

7 x Double Flare Dør

1 x Opbevaring Sag

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.gourmetconnection.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!



  • Model-Nummer: Bil
  • Mærke: Hilitand
  • Type: Kombination
  • Anvendelse: Bil reparation værktøj
  • Pakke: Boks
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • DIY-Forsyninger: Metalbearbejdning

Natalyasuhorebraya

2021-01-15

Perfect and thanks from Belgium (EUROP) :)