Log ind Registrer

Vare Detaljer

Sort hvid Pude Fugle Pude polyester pude coverOffice Home Decor sofapuder 0
Sort hvid Pude Fugle Pude polyester pude coverOffice Home Decor sofapuder 1

Sort hvid Pude Fugle Pude polyester pude coverOffice Home Decor sofapuder

kr92.06 kr59.82

Tags: l sofa pude, fætter cover, rektangulære dekorative puder, pude vindue, royal indretning puder stue, sort pude, fen af, kærlighed boho puder, satin fløjlspude, dækker de dekorative puder til sofa.

Antal

SKU: w182130

Velkommen til Min Butik.Have en God dag.

Alle pudebetræk er syet professionelt

Simple farver, enkle mønstre, men uden at miste smagen.

Høj Kvalitet.

Nogle farver kan vises forskelligt på grund af skærm opløsning, farve masser, belysning og andre faktorer uden for vores kontrol.

Bemærk: opskriften er kun på forsiden.Kære ven, du behøver ikke bekymre dig om produktet problemer med kvaliteten, vores rigtige produkter med denne beskrivelse er i overensstemmelse.

Produkter Faktiske optagelse af billeder

Tak for at besøge vores shop!!

Produkt funktion

Størrelse:45cmx45cm(om 17 "x17" ) Stof Produkt: polyester fersken hud .

Fyld: Ingen usynlig lynlås design.aftageligt og vaskbart Pleje: Vaskes i koldt vand ved blid cyklus eller med hånden.Brug ikke blegemiddel.

Tør flad eller hænger til tørre.Strygejern hovedet på bomuld temperatur med damp.Bemærk Venligst: 1.Der kan være 1-2cm afvigelse findes. 2.Lille variation i farve er muligt, som billeder har tendens til at ændre farven lidt.Coveret kan krympe lidt. 3. du vaske disse dækker sepapately fra andre klude materiale. 4. Farve vises måske ikke så præcis som i det virkelige liv på grund af forskelle mellem edb-skærme.Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål.Jeg ville være glad for at høre fra dig!Produktet omfatter: 1 stk pudebetræk(ikke omfatter pude indvendig)

Forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Elementer er kun sendes efter modtagelse af betaling.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 40 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi er ikke ansvarlige for nogen ulykker, forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service.

9. Eventuelle afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar.

Betaling

1 .vi accepterer kreditkort, real-time bankoverførsler og offline betalinger.du kan vælge en af dem til at betale for det.

2. Før du placerer en ordre, bedes du bekræfte, priser og andre detaljer med leverandøren.

3. Du betaler inden for 3 dage efter bestillingen.

4. Vi vil bare skib til standard-adressen i AliPay, hvis du ikke informere os.

5. Sørg for at læse hele beskrivelsen, og er enige om at transaktionen før du køber

6. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Feedback

1. Vi er afhængige af vores Alibi omdømme og kundernes tilfredshed at lykkes.Derfor er din feedback er meget vigtig for os, bedes du forlade god feedback til os, hvis du får tilfredse med vores varer og service.

2. Vi leverer top kvalitet og god service.Vi sørger for vores kunder værdi og deres udtalelser.Derfor forsøger vi at skabe en atmosfære af tillid og ærlighed .Vi ser frem til at skabe en succesfuld forretning relationer til nye kunder rundt om i verden.

3. Din tilfredshed shopping er afgørende vigtigt for os OM TILBAGEBETALING: 1. Åbne pakken ved straks når du har fået dem til at kontrollere, om det er det produkt, du bestilte, 2. Hvis der er noget i vejen med varen så kontakt os på første gang.Alle retur punkter skal være i helt ny stand, som betyder, at varen er aldrig brugt og holdt i den oprindelige emballage.

4. Forsendelse og ekspedition gebyrer kan ikke refunderes

5. Ingen krav, vil blive beæret over 3 dage, når pakken er modtaget SKATTER OG afgifter: 1. Din ordrer kan være underlagt told og/eller skatter, afgifter og eventuelle yderligere gebyrer for toldbehandlingen skal bæres af dig. 2. Hvis den pakke, som er afvist på grund af din afvisning af at betale told og/eller afgifter, og køber krav tvist, vi har ret til at ignorere denne tvist og ikke dække refusion.



  • Der Gælder Mennesker,: Universal
  • Type: Pudebetræk/Pillow Cover/Seat Cushion Cover
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Form: Pladsen
  • Unpick og Vask: Aftageligt og Vaskbart
  • Gældende Sofa: Tre Sæde
  • Funktion: Anti-Decubitus
  • Mønster Type: Tegnefilm
  • Stil: Almindelig
  • mønster: TRYKT
  • Bruger: Jul, Hjem, Hotel,Dekorative, Stol, Gulv, Offentlig, Sengetøj
  • Aldersgruppe: Voksne
  • Størrelse: 45cm*45cm(about 17"*17")
  • Materiale: Andre
  • Påfyldning: Andre
  • Technics: Nonwoven
  • Model-Nummer: P0005