Log ind Registrer

Vare Detaljer

Flyve AC-Balance Kylling Spil - ikke gøre chick Falde - Skak, brætspil Pædagogisk Legetøj 3-6 År 0
Flyve AC-Balance Kylling Spil - ikke gøre chick Falde - Skak, brætspil Pædagogisk Legetøj 3-6 År 1
Flyve AC-Balance Kylling Spil - ikke gøre chick Falde - Skak, brætspil Pædagogisk Legetøj 3-6 År 2

Flyve AC-Balance Kylling Spil - ikke gøre chick Falde - Skak, brætspil Pædagogisk Legetøj 3-6 År

kr98.70 kr69.09

Tags: bestyrelsen skak, eva hånd, skak spil magnetisk træ, spil, aventurin sten, brætspil, gamesir x1, iq spil, legetøj, ghost stick, canva.

Antal

SKU: w185482

Produkt-Informationer

Mærke: Flyve AC Produkt Navn: Må ikke gøre chick Falde Aldersgruppe: > 6 år gamle Pakke Størrelse: 22.5*21.5*5.5 cm Vægt: 0.2 kg Materiale: Høj Kvalitet plast Hvordan At Spille

1. Understøtter multiplayer spil. 2. Den yngste spiller starter med at kaste terningerne, og udtrække tilsvarende nudler i henhold til farven på terningen. 3. Når to farver, der vises på terningerne kastet af en spiller, kan spilleren vælge en farve til at udtrække nudler. 4. Spillere er nødt til at styre intensiteten og vinkel ved udvinding af nudler. 5. I sidste ende, hvem lad kyllingen falde fra nudlerne i en skål første vil tabe.

FAQ Q: Er produktets materialer, der er sikkert og sundt?A: Må ikke bekymre dig om det.Det er de mest basale krav.Q: vil du støtte drop shipping ?A: Ja , vi tilbyder service ved Drop shipping orden, og vi er bekendt med dette.Q: Hvor ofte tager du til at behandle ordrer?A: Normalt, vi ofte sender inden for 48 timer, men nogle gange er på ferie, vil vi udsætte en del tid i overensstemmelse hermed Feedback

1.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. 2.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Flere spørgsmål?

Kontakt os, er vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.



  • Mærke: Flyve AC
  • Advarsel: Små dele. Ikke til børn under 3 år.
  • Tema: Erhverv
  • Aldersgruppe: 14 År Og Op
  • Certificering: Europa-certificeret (CE)
  • Model-Nummer: FF18081

Jhonder Javi

2021-01-08

Tal y como se describe. Bien envuelto y llegó en perfectas condiciones. Envío muy rápido.

Ettamaeq

2020-12-02

looks good hope my grandchildren will like it !!