Log ind Registrer

Vare Detaljer

Top Boliger Shell Frontplade Reservedele &Paneler for En Xbox Controller Soft Touch-Rød 0
Top Boliger Shell Frontplade Reservedele &Paneler for En Xbox Controller Soft Touch-Rød 1
Top Boliger Shell Frontplade Reservedele &Paneler for En Xbox Controller Soft Touch-Rød 2
Top Boliger Shell Frontplade Reservedele &Paneler for En Xbox Controller Soft Touch-Rød 3
Top Boliger Shell Frontplade Reservedele &Paneler for En Xbox Controller Soft Touch-Rød 4
Top Boliger Shell Frontplade Reservedele &Paneler for En Xbox Controller Soft Touch-Rød 5

Top Boliger Shell Frontplade Reservedele &Paneler for En Xbox Controller Soft Touch-Rød

kr87.15

Tags: skæg vækst, moll system, sølv xbox shell, store xbox controller, gamepad til xbox, extremerate ps4, ahegao xbox, en, sagen xbox, 3.5 panel, xbox 360-controller tilfælde bære.

Antal

SKU: w185612

FUNKTION: Det er en smuk skift fra en kedelig normal sort uden at bruge en masse $$$.Tilpas din controller.Soft touch Design for at gøre du føler dig tryg.Disse gør dine hænder mindre svedig.Skyggen gør din controller, en særlig og skille sig ud fra mængden.PAKKEN INDEHOLDER: 1 X Front Shell,1 X Venstre panel,1 X Højre panel PASSER til MODELLER: Passer til Xbox, En Trådløs Controller med 3,5 mm audio jack Standard Fit til Xbox, En Trådløs Controller, uden 3,5 mm audio jack Standard Ikke egnet til Xbox Elite Trådløse Controller Ikke egnet til Xbox One S kvalitetsgaranti: flugter for controller.Størrelsen af knappen huller er lige højre.Lavet af holdbart giftfri ABS-plast.Lugt fri.VEJLEDNING til INSTALLATION af FRONTPLADE: *Du er nødt til at tage ud din controller til at installere frontpladen. *Mange professionelle installation guide video på YOUTUBE.Nemme at få.Kontakt os via Besked så vi kan tilbyde dig et video-link, som var lavet af os. *Du har måske brug for en at åbne skallen af, T8H, og T6 skruetrækker.Du kan købe disse værktøjer fra min butik. *Visse installation færdigheder er påkrævet.Men anlægget er ikke kompliceret.VEJLEDNING til INSTALLATION af PANELER: *Tag greb ud med at åbne skallen værktøjer eller blot med fingrene. *Ingen åbning, som shell eller en kompliceret handling er nødvendig for at installere disse pannels.Bemærk:Xbox controller, værktøjer og andre dele er ikke inkluderet.

Betaling

1)Vi accepterer Alipay.West Union,TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling proces ESCROW.

2)Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3)Hvis du ikke kan tjekke ud umiddelbart efter auktionen tæt,vent et par minutter, og prøv igen Betalinger.

Bemærk: Hvis du har besluttet at købe denne vare,bedes du betaler så hurtigt som du kan,så kan vi sende det til dig hurtigere.

Forsendelse

EMS:Nå de fleste af de lande inden for 6 til 8 dage.

DHL:Nå ud til de fleste lande indenfor 4 til 5 dage.

FEDEX:Nå de fleste af de lande inden for 2 til 6 dage.

Kina Post:Nå de fleste af de lande inden for 15 til 30 dage.

Garanti

12 måneder fremstilling er begrænset garanti for defekte produkter.

Hvis du ønsker at sende tilbage den defekte produkter,bedes du først kontakte os og sende os billeder eller video,vil vi diskutere den metode til at løse dette problem med dig.

Bedes du sende den defekte produkter inden for garantiperioden prriod.

Vi vil sørge for de produkter, der er fuldt beskyttet i levering, når emballage,og vi vil gøre vores bedste for at undgå beskadigelse under transport.

100% Ægte Billede.

Tilbagebetaling Tilbage

1), har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage,det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er ingen UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2) Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer,særlig grund til returneringen,og din po#.

3) Vi vil refundere DIN FULDE WINNIGN budbeløb,efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet,NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.gourmetconnection.dk.ELLER,du kan vælge at få en erstatning.

4) Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Feedback

1) Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2), Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling,vi sincerel inviterer dig til at forlade positive tilbagemeldinger (Fem Stjerner) til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut,men dette 1 minut har meget afgørende betydning for os.

3) skal Du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!



  • Mærke: eXtremeRate
  • Kompatibel Mærke/Model: Microsoft
  • Model-Nummer: Passer Både Til Xbox controller uden 3,5 mm Jack og med 3,5 mm J
  • MicroSoft Model: Xbox

Www Ds 10

2021-01-27

Cover is very beautiful, good touch, button B came a little tight need give a spaced to fit properly, but otherwise very good, avoid be withdrawing the back panels without plastic fittings can not endure.

Boomerang247

2020-09-02

Todo bien, es muy suave igual a la foto, llego justo en un mes