Log ind Registrer

Vare Detaljer

Samsung Galaxy S7 Kant fuld guld Farve 3D hærdet screen Protector 0
Samsung Galaxy S7 Kant fuld guld Farve 3D hærdet screen Protector 1
Samsung Galaxy S7 Kant fuld guld Farve 3D hærdet screen Protector 2
Samsung Galaxy S7 Kant fuld guld Farve 3D hærdet screen Protector 3
Samsung Galaxy S7 Kant fuld guld Farve 3D hærdet screen Protector 4
Samsung Galaxy S7 Kant fuld guld Farve 3D hærdet screen Protector 5

Samsung Galaxy S7 Kant fuld guld Farve 3D hærdet screen Protector

kr45.20 kr36.17

Tags: i9200, mega telefon, g930f, samsung 7 kant lcd-display mærke, s7 kant lcd-g, dual sim samsung, galaxi s7, g930f s7, s7 kant rengør lcd -, i9152.

Antal

SKU: w185927

Buet 3D hærdet glas Protector til Samsung Galaxy S7 Kant gylden Farve

PACKAGE:

1X Premium hærdet glas mobil skærm Protektor.Beskyt din Smartphone mod stød og dråber.

De beskyttelsesforanstaltninger, der er sendt til:

Lange 14.78 Cm

Bredde: 7.20 Cm

Denne vare er sendt i en KRAFT boble kuvert, som er forstærket med en pap plade.Indeholder 2 rengøring servietter til skærmen og går i din butik max.

Det er meget vigtigt, at Smarphone skærmen er helt ren, inden du installerer hærdet glas beskytter, ellers pulver pletter kan være mellem hærdet glas beskytter og skærmen glas.Arkene er 100% gennemsigtig .Det yderste lag af glasset er anti-ridse og anti-fedt egenskaber (fingeraftryk er markeret mindre) .Maksimal beskyttelse til din mobil skærm.Undgå brud i falder, det er behagelig, let og nem at placere.De er 0,33 mm tyk og 9H hårdhed.Custom made for den mobil, du har valgt.Gør ikke ondt touch screen funktionalitet, Og de efterlader ingen affald, så de er let udskiftelig: Top kvalitet inden for den vifte af crista beskyttere .

Køb af varen til OS omfatter, ubeskadigede receptionen forsikring: Hvis varen leveres til dig beskadiget ved transport tager vi ansvaret for forsendelsen af et nyt element til at genopbygge den ene modtaget med skader.

For at gøre brug af denne service, der er forbundet med den artikel:

1 ) Når du åbner pakken, varen må være blevet beskadiget, ingen skade, at installationen er tilladt, eller efter at du har installeret den artikel.

2) vi er nødt til at kontrollere skader på artiklen: at du bliver nødt til at kontakte os via eBay ' s messaging system og skrive til os med angivelse af problemet og vedhæft Et billede af protektor, hvor en skade er værdsat.En gang bekræftet, at en udskiftning vil produktet blive sendt.

Bemærk følgende advarsler om denne type produkter:

De fleste hærdet glas beskyttere efterlade et par millimeter afdækket på kanten af telefonen for at lette installationen.Det afhænger af den model af terminalen, men der opstår hovedsagelig i terminaler, der har en 2,5 D kant krystal (afrundede kanter, buede eller konveks).I dem protector skal være millimeter fra kanten af terminal i enderne.Det er meget vigtigt, at hærdet glas beskyttere er ligesom dette, fordi de er stive, og ikke kan tilpasse sig de ikke ramt dette område, så den beskytter ikke kan dække det, og det vil stige, tage støv eller luft.

Protector kan dække foran kameraet uden at påvirke billedkvaliteten, men du skal ikke dække følere for korrekt betjening af telefonen.

Billeder kan ikke altid afspejler 100% som det produkt, der er tilbage.

De billeder, der vises, kan afvige en smule fra det endelige produkt.Fordi det er et billede, og det er ikke altid perfekt, eller fordi det er lidt ændringer i form af protektor for forbedringer af fabrikanten ' s model, eller en afgørelse.



  • Type: Foran Film
  • Kompatibel Telefon Brand: Samsung
  • Kant-til-kant Dækning: Ja
  • Funktioner: anti glare
  • Mærke: Movilrey