Log ind Registrer

Vare Detaljer

6ml Høj Kvalitet, Sort Jade, Krystal Genopfyldning Parfume Flaske Tabel Ornament Home Decor Gave Bryllupsdag gaver 0
6ml Høj Kvalitet, Sort Jade, Krystal Genopfyldning Parfume Flaske Tabel Ornament Home Decor Gave Bryllupsdag gaver 1
6ml Høj Kvalitet, Sort Jade, Krystal Genopfyldning Parfume Flaske Tabel Ornament Home Decor Gave Bryllupsdag gaver 2
6ml Høj Kvalitet, Sort Jade, Krystal Genopfyldning Parfume Flaske Tabel Ornament Home Decor Gave Bryllupsdag gaver 3
6ml Høj Kvalitet, Sort Jade, Krystal Genopfyldning Parfume Flaske Tabel Ornament Home Decor Gave Bryllupsdag gaver 4

6ml Høj Kvalitet, Sort Jade, Krystal Genopfyldning Parfume Flaske Tabel Ornament Home Decor Gave Bryllupsdag gaver

kr221.04 kr187.87

Tags: crystal vand vottle, crystal sten, lapis krystalklare vand flaske, flaske dekoration til bryllup, jade smykker i høj kvalitet, elefant jade, de bryllup tabel, lace-mini-flaske, bryllup dekoration telt, souvenir-stål flasker.

Antal

SKU: w187729

Specifikationer: Type:Parfume Flaske Farve:Som Billede

Størrelse: 65*35*110mm(2.56*1.38*4.33 i) Størrelse:1pc New høj kvalitet.Det er unikt, og kan gøre dig elegante og charmerende.Gaver til dine venner, kære og familie.Tilføj elegante dekorationer til dit badeværelse og toiletbord.

Betaling ------------------------------------------------------------------------ 1. Det er bedst at bekræfte, at dine personlige oplysninger er korrekte, før du placerer en ordre, og det produkt, du køber vil blive leveret til tiden efter betaling. 2. Vi accepterer flere betaling.Forsendelse ------------------------------------------------------------------------ 1.Det produkt, du køber vil blive afsendt i gang. 2. Vi gør vores bedste for at levere de mest økonomiske og pålidelige fragt service, men nogle gange Hastigheden af shipping er ude af vores kontrol,håber du cna forstår ,tak for din tålmodighed. 3. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os og vi vil give dig et tilfredsstillende svar.Vi vil være ansvarlig for eventuelle skader eller tab, der opstår under transport, er du nødt til at give en høj opløsning billede dokumentation til os. 4. Gratis Forsendelse for Alle ordrer via China Post, luftpost, og www.gourmetconnection.dk i vores butik, og hvis du har brug for at modtage hurtigere via kurer,Pls kontakte os .Feedback ------------------------------------------------------------------------ 1. Vi stoler på www.gourmetconnection.dk feedback og kundernes tilfredshed at lykkes.Derfor er din feedback er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes forlade os 5 stjernede anmeldelser.Vi vil give dig den bedste pris og bedre service næste gang, vi bestiller. 2.Vi vil hjælpe dig med at løse problemet.Giv os en chance for at løse eventuelle problemer.Hvis rækkefølgen er forkert, vi forstår, at du kan være utilfreds, men vi vil gøre vores bedste for at give dig tilfredsstillende resultater.



  • Regional Funktion: Europa
  • Tema: Kærlighed
  • Materiale: Crystal
  • Stil: Smukke
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Dkwaiser

2021-01-04

Thank you! Came very fast,

Ribeirocknroll

2020-12-03

Very beautiful!