Log ind Registrer

Vare Detaljer

Bomuld, Børstet Vintage Sværvægter, Varm, Mens Solid Flannel Skjorter Jakker Unisex Hvid Gul Grøn 0
Bomuld, Børstet Vintage Sværvægter, Varm, Mens Solid Flannel Skjorter Jakker Unisex Hvid Gul Grøn 1
Bomuld, Børstet Vintage Sværvægter, Varm, Mens Solid Flannel Skjorter Jakker Unisex Hvid Gul Grøn 2
Bomuld, Børstet Vintage Sværvægter, Varm, Mens Solid Flannel Skjorter Jakker Unisex Hvid Gul Grøn 3
Bomuld, Børstet Vintage Sværvægter, Varm, Mens Solid Flannel Skjorter Jakker Unisex Hvid Gul Grøn 4
Bomuld, Børstet Vintage Sværvægter, Varm, Mens Solid Flannel Skjorter Jakker Unisex Hvid Gul Grøn 5

Bomuld, Børstet Vintage Sværvægter, Varm, Mens Solid Flannel Skjorter Jakker Unisex Hvid Gul Grøn

kr418.49 kr251.07

Tags: 30 par, tynd cool skjorte, sequin top women, båndet hals slips til kvinder, plaid jakke, stor flanel skjorte, mode flannel, pista grøn skjorte, shrts herre flannel, uf vintage.

Antal

SKU: w191144

Beskrivelse

Fortykket flannel skjorte Forud-krympet stof Vintage farve Supreme blød og varm -100% Bomuld -Knaplukning -Børstet Soft Touch &Varme: Indre og ydre børstet med 100% blød forud-krympet bomuld for varme og komfort. -Indbegrebet af cool-vejr stof foring for langvarige slid. -Garn, der er farvet 100% Bomuld: Naturlig blød bomuld blandet med Garn, der er blevet indfarvet for evigt farver. -Det er fortykket version.Hele jakken er omkring 570-670g, mere som en jakke.Der er 5 vintage farver til rådighed.

Størrelsen Guide

I henhold til kundens oplevelse, vi foreslår: 63-68 KG, slid S 68-73 KG, slid M 73-80KG, bære L 80-90 KG, slid XL 90-100KG, slid XXL (Som alle er formet som en krop er anderledes, den størrelse råd er kun til reference.) Varm Prompt: du skal vælge din størrelse, der er baseret på din højde og vægt, og bekræft igen ved at henvise til måling nedenfor.Så det er drop skulder design, skulder er og forlænge ærme er kortere end normale design.Jeg vil foreslå dig at måle dine shouder og ærme samlede længde, og derefter sammenligne det med størrelsen guide.Hvis du ikke ved, hvordan du skal vælge, kan du kontakte os, ven. :)

Fast kvotetildeling

1.Hvordan til at vælge min størrelse? -Indtal en besked med din højde og vægt (skulder, bryst), vil vi svare dig så hurtigt som muligt i arbejdstiden. 2.Jeg har købt en forkert størrelse, kan jeg bytte den? -Ja, men du er nødt til at betale for retur-fragten.Efter vi har modtaget den jakke (uden kunstige skade), vil vi sende den passende.Som retur-fragten er for dyrt, skal du sørge for, at du vælger den rigtige størrelse inden køb. :-) 3.Når du sender i min ordre? -Efter din betaling er overført til www.gourmetconnection.dk konto, vil vi sende din ordre inden for 24 timer i løbet af arbejdsdagen.Hvis din ordre er afgivet på weekend, vil vi sende din ordre på mandag. (Beijing-Tid) 4.Kan jeg drop shipping? -Ja, sørg for at du giver en korrekt og fuldstændig adresse, i tilfælde af at pakken er returneret eller uden held leveret.Der vil ikke være nogen faktura eller fremme kort i pakken. 5.Hvor længe vil pakken ankommer? -Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer (vejr, ferie osv.), det tager normalt 15-35 dage med almindelig post til Amerika, Canada, Europæiske og Asiatiske lande.Andre lande tager omkring 30-60 dage. -DHL/TNT leveringstiden er 3-5 dage. 6. Hvordan til at vende tilbage en jakke? -Vi giver 15 DAGE INGEN GRUND vende TILBAGE til nedenstående lande: Usa, Canada, Australien, det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Tyskland.Du behøver kun at åbne tvist og vælge "return for tilbagebetaling", www.gourmetconnection.dk vil sende dig lokale vende tilbage-adresse automatisk.Efter lokale lager modtage ubrugt jakke, de vil udstede tilbagebetaling.Hvis dit land ikke hører til de lande, processen er den samme.Men du er nødt til at vende tilbage jakke til vores Kina-lager.Returfragten vil være dyrere.Derfor, sørg for at du vælge en størrelse før du køber det.Tak skal du have. -Hvis din beskyttelse tiden er ved at løbe ud, men du har stadig ikke modtage varen, er du velkommen til at kontakte os.Vi vil udvide din beskyttelse tid.

Om Forsendelse

1.Standard service Epacket, www.gourmetconnection.dk standard shipping, der normalt tager 15-35 dage til de fleste Europæiske lande og usa; 35-60 dage til fjerntliggende lande. 2.Expedited service DHL/TNT, tager normalt 3-5 arbejdsdage.



  • Mærke: DAFEILI
  • Materiale: Bomuld
  • Element Type: Skjorter
  • Model-Nummer: LZT-20122
  • Stil: årgang
  • Ærme Stil: Almindelig
  • Ærme Længde(cm): Fuld
  • Skjorter Type: Casual Skjorter
  • Køn: MÆND
  • Mønster Type: Solid
  • Lukning Type: Single Breasted
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Stof Type: Flannel
  • Krave: V-Hals