Log ind Registrer

Vare Detaljer

Dexamethsone Injektion 5ml For Dyr 0

Dexamethsone Injektion 5ml For Dyr

kr60.80

Tags: denso ik16 stearinlys, faberge æg york, stole pink hjerte, fabia 094741 lampe, før sko butik, ford mustang vest, cube plast pack, denso it2 scanner, gps explorer 2018.

Antal

SKU: w1934

Dexamethason Injektion

Løsning til intravenøs eller intramuskulær injektion

Veterinær

FOR DYRET BRUGER KUN

Dexamethason Injektion er indiceret til behandling af primær kvæg ketose og som en anti-inflammatorisk agent i kvæg og heste.Som støttende terapi, dexamethason kan bruges i forvaltningen af forskellige gigt, allergi, dermatologisk og andre sygdomme, der er kendt for at være lydhør over for anti-inflammatorisk kortikosteroider.Dexamethason er indiceret til behandling af akutte muskel-betændelse i heste.Hver ml af Dexamethason Injektion indeholder 0,1 g dexamethason.

Advarsler

Kliniske og eksperimentelle data har vist, at kortikosteroider administreres oralt eller parenteralt til dyr, der kan fremkalde den første fase af fødslen, når det administreres i det sidste trimester af graviditeten og kan udfælde fødsel efterfulgt af dystocia, fosterdød, tilbageholdt efterbyrd, og metritis.

Derudover, kortikosteroider gives til hunde, kaniner og gnavere i løbet af graviditeten, har produceret ganespalte.Andre medfødte misdannelser, herunder deforme forben, phocomelia, og anasarca er blevet rapporteret hos afkom af hunde, der har modtaget kortikosteroider under graviditet.

En fortrydelsesfristen er ikke fastsat eksponeringsgrænser for dette produkt pre-drøvtyggende kalve.Ikke til brug i kalve for at blive behandlet for kalvekød.

Bivirkninger

Bivirkninger, som SAP og SGPT enzym stigninger, vægttab, anoreksi, lide af sygelig tørst, og polyuri er opstået efter brug af syntetisk binyrebarkhormon i hunde.Opkastning og diarré (undertiden blodige) er blevet observeret i hunde og katte.

Cushings syndrom hos hunde er blevet rapporteret i forbindelse med længerevarende eller gentagen steroid terapi.

Kortikosteroider efter sigende forårsage forfangenhed hos heste.  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Plast