Log ind Registrer

Vare Detaljer

Permalloy 600: 10K/15K audio signal booster transformer balanceret og ubalanceret konvertering med skjold 0
Permalloy 600: 10K/15K audio signal booster transformer balanceret og ubalanceret konvertering med skjold 1
Permalloy 600: 10K/15K audio signal booster transformer balanceret og ubalanceret konvertering med skjold 2

Permalloy 600: 10K/15K audio signal booster transformer balanceret og ubalanceret konvertering med skjold

kr130.33

Tags: el84 tube, kondensator elna, machine toroid transformer, audio transform, 12 transformer lyd, permalloy mc transformer, transform transformation, audio line transformers, permalloy folie, lyd skjold.

Antal

SKU: w23726

Permalloy 600:10K/15K Audio Signal Styrke skilletransformer: Den målte værdi er markeret på transformer.Lyd i høj kvalitet boost transformer, importeret permalloy materiale snoede, kan filter til at fjerne AC støj, interferens, digital Weikexing.For alle typer af high-end professionelle HIFI-front-end, audio signal styrke bruge.

Den målte spænding i forholdet 1:4:4.8. Det vil sige, at input spænding på 600 Euro er 1V, output spænding på 10K/15K vikling er 4V og 4,8 V, og signalet er rejst, og forstærket med 4 gange eller 4,8 salg.Køb to transformer transformer til matchende kredsløb og sælge dem i par.

Fire til fem gange boost kvæg kan kompensere for passiv øge transformer produceret af lav produktion af computer og mobiltelefon, lyd kilder i det nuværende marked.Når du bruger mobiltelefoner, computere og MP3-power forstærkere til at lytte til musik, det er generelt fundet, at den stemme er lille, detaljerne er lille, dynamisk er tynd, og der er ingen CD/dekoder til at være fuld og behagelig, fordi den største spænding af mobiltelefoner og computere er 5V, audio output-værdi er på 0,2-0,5 V, og input spænding på eksisterende indlæg-forstærkere er generelt udformet på 2-5V.Spændingen forskel i midten behov for en 4-5 gange forstærkning, og denne booster kvæg kan gøre op for denne forskel.

Transformer kerner er lavet af importeret EE25mm permalloy ark med et indhold på mere end 85%.Kernerne er hvidt og skinnende.Core size: 25.5 mm lange * 19 mm høj * 7 mm stakstørrelse, pladetykkelse er kun 0.16 mm som vist nedenfor.Høj renhed oxygen-fri kobber emaljeret wire snoede gør audio signal transmission perfekt.

Gennemsnitlige mål: Primære 600 Euro kobber modstand er om 218 Euro.Induktans er omkring 25-35H.Den sekundære kobber modstand er om 1092 euro.Induktans er omkring 660-760H.

Test instrumenter: VICTOR Shengli 4090B Desktop Digital Præcision Bridge 100 HZ Frekvens Punkt i Testen, er korrekte, og instrumentet kan kontrollere og verificere sig selv.

Induktans værdi varierer med test frekvens.Lav frekvens og høj induktans.Høj frekvens og små induktans Så ikke bare se på induktans størrelse, men også ved test frekvens, så det giver mening.

Målte frekvensgang

10 hz-20 khz-0,5 DB,

5 hz ~ 33KHz -2 DB

Transformer plus Dobbelt afskærmet kobber-belagt strygejern dække og runde dæksel Transformere og skjolde er svejset på kredsløb til effektivt at isolere tør ender.

En del af virksomhedens produktions-og testudstyr.



  • Coil Structure: Toroidal
  • Model-Nummer: 600
  • Coil Number: Autotransformer
  • Fase: Single
  • Transformer kategori: Elektronisk transformer
  • Brug: Lyd
  • Køling Tilstand: Tør