Log ind Registrer

Vare Detaljer

Nyeste Jakcom B3 BT Trådløse Smart Ur Vandtæt Armbånd Band Som Øretelefon Unisex Voksen Hurtig levering 0
Nyeste Jakcom B3 BT Trådløse Smart Ur Vandtæt Armbånd Band Som Øretelefon Unisex Voksen Hurtig levering 1
Nyeste Jakcom B3 BT Trådløse Smart Ur Vandtæt Armbånd Band Som Øretelefon Unisex Voksen Hurtig levering 2
Nyeste Jakcom B3 BT Trådløse Smart Ur Vandtæt Armbånd Band Som Øretelefon Unisex Voksen Hurtig levering 3
Nyeste Jakcom B3 BT Trådløse Smart Ur Vandtæt Armbånd Band Som Øretelefon Unisex Voksen Hurtig levering 4
Nyeste Jakcom B3 BT Trådløse Smart Ur Vandtæt Armbånd Band Som Øretelefon Unisex Voksen Hurtig levering 5

Nyeste Jakcom B3 BT Trådløse Smart Ur Vandtæt Armbånd Band Som Øretelefon Unisex Voksen Hurtig levering

kr159.25 kr103.49

Tags: den globale version mi band 5, smartwatch, band smart, le højttaler, hjem smart, band 6 ære, ære bøje 6 nfc, program hacking, mi smart band nfc, 6 band.

Antal

SKU: w3070

Oplysninger om produktet Oprindelse:Shanxi, Kina (Hovedlandet) Mærke:JAKCOM Model Nummer:B3 MOQ:1 stykke OEM:Support Garanti:1 år Betaling:Alle slags betaling måde Drop shipping:Støtte udgivelsesdato:i Denne Måned Hot salg med:kamera Lignende produkt:Cicret Smart Armbånd

Alle i Én

JAKCOM smart band B3

Tre farver til rådighed til din smag

Omfattende produkt for hvert element

Den vigtigste del af JAKCOM B3 organ, der hovedsagelig vedtager metallisk sprøjtning teknologi.De centrale elementer, som er afsluttet med CNC numeriske kontrol bearbejdning for hver udførlige detaljer.

Omhyggelig udvælgelse for produktet materiale

JAKCOM B3 er udstyret med svedende urrem af TPU materiale med hyposensitivity , og yderligere behandlet med importerede belægninger af Baby Huden for bedre brugeroplevelse.

Godt håndværk til overlegen udseende

JAKCOM B3 vedtager hærdet glas 7H niveau sapphire for sin skærmens overflade, og præsenterer moderne udseende med 3D buet overflade behandling og anti-fingeraftryk belægning film tilføjet.

Flere funktioner

JAKCOM B3 kan tjene som en bluetooth-hovedtelefonerne, når værten er skiltes.

Hovedtelefonerne vedtager MIC balance denoising algoritme og har været certificeret af BQB , og det kan give en mere pålidelig tilslutning ydeevne og samtidig sikre en fornuftig kvalitet.

Præcis registrering

JAKCOM B3, med seks-akse-sensor, der er placeret i, og selv har udviklet nye bevægelse algoritmer af JAKCOM teknologi, kan ikke kun præcist at registrere og vise brugerens bevægelser oplysninger, som trin nummer, kalorieindhold og afstand, men også at sove varighed og sove situationer.

Puls inspektion

JAKCOM B3 vedtager en fotoelektrisk pulsmåler og en ADI motion senor i sin krop til at kontrollere brugerens puls under træning.

Uafhængigt funktionelle

JAKCOM B3 er udstyret med en ultratynd, blød HD OLED-skærm på forsiden, der viser de bruger næsten al sin funktion oplysninger.Det kan være uafhængigt brugt bortset fra mobiltelefon, og brugeren kan mestre alle de funktionelle data, uden at en APP.

Ekstraordinær lydkvalitet

Uafhængig hulrum af importerede titanium film er vedtaget for JAKCOM B3 hovedtelefon, støtte til APT-X bluetooth-skader-gratis-aftalen og CVC 6.0 intelligent denoising teknologi; importeret protein øre pads er også ansat for god lyd kvalitet og svampe-korrektur , hvilket medfører ingen pres for selv at bære i lang tid.

sport

Kørsel

Afslappende

Arbejde

En god hjælper

JAKCOM B3 er rig på funktioner, der dækker forskellige liv scener, såsom sport , kørsel , afslappende og arbejder , Det er en god hjælper i dit liv.

Produktion af høj kvalitet

Lav-tryk plasma-Nano-teknologi er anvendt for JAKCOM B3, som giver et beskyttende lag til det indre og ydre krop, og gør det sikkert selv i spiritus som sved, regnvand, brugsvand eller drikke.Det opfylder vandtæt og støvtæt niveau standarderne for IP55 .

En Større-akkumulator

JAKCOM B3 er bevæbnet med en Større akkumulator high-density batteri af 100 MAh.Det kan holde standby moder til 150 timer, og god udholdenhed ydeevne 10-timers uafbrudt taletid.

Om forsendelse

1. Vi plejer at sende pakker ud i 3-5 dage, så snart betalingen behøver

2.For shipping, vi bruger Kina Post, luftpost , som tager omkring 15-60 dage, til de fleste lande ,kun har brug for omkring 12 dage.Hvis du har brug for hurtig forsendelse som DHL, FedEx, UPS og så videre,bedes du venligst forlade os-beskeder, og vi vil arrangere hurtig forsendelse, når shipping forskel var betalt.

Om At Vende Tilbage

1. Du har 7 dage til at kontakt og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, skal det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer skal være i original emballage (ingen skader), og du skal gav os forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

Garanti og feedback

1.12 måneder (år) Producentens garanti for defekte varer( Undtagen varer beskadiget eller savnet efter modtagelsen).

2. Defekte varer skal rapporteres og returneres inden for garantiperioden.Du skal fortælle os ,hvad fejlen er og give os dit ordre Nr.

3. Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig!Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du forlader, Neutral eller Negativ feedback, så vi kan løse dine problemer.

4. Vi værdsat 5 stjerner positiv feedback, Det er godt for vores langsigtede forretning.Vi vil også sende den samme feedback til dig.



  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model: Jakcom B3
  • Skærm Type: led
  • Kompatibilitet: Alle Kompatibel
  • Certificering: INGEN
  • Ansøgning Aldersgruppe: Voksen
  • Stil: Sport
  • Skærmen Stil: Rektangel/Kvadrat-form
  • Mærke: MRSVI
  • Sprog: engelsk
  • Sag Materiale: Silikone
  • Bandet Aftagelig: Ja
  • Vandtæt Kvalitet: Livet vandtæt
  • Bandet Materiale: SILICA
  • Funktion: Uge
  • Touch-Skærm: Ja