Log ind Registrer

Vare Detaljer

2 din Bil Radio-ISO-Stik Power Adapter Ledningsnet til Hyundai Elantra Santa fe Tucson KIA Cerato magt sele For bil dvd 0
2 din Bil Radio-ISO-Stik Power Adapter Ledningsnet til Hyundai Elantra Santa fe Tucson KIA Cerato magt sele For bil dvd 1
2 din Bil Radio-ISO-Stik Power Adapter Ledningsnet til Hyundai Elantra Santa fe Tucson KIA Cerato magt sele For bil dvd 2
2 din Bil Radio-ISO-Stik Power Adapter Ledningsnet til Hyundai Elantra Santa fe Tucson KIA Cerato magt sele For bil dvd 3

2 din Bil Radio-ISO-Stik Power Adapter Ledningsnet til Hyundai Elantra Santa fe Tucson KIA Cerato magt sele For bil dvd

kr113.62 kr73.88

Tags: car radio santa fe, tucson, hyundai santa fe, ix45 santa fe, car radio 2din dan, fin kia cerato, dashboard santa fe, 2 din radio, hyundai i30, stik kia.

Antal

SKU: w4052

2 din Bil Radio-ISO-Stik Power Adapter Ledningsnet til Hyundai Elantra Santa fe Tucson KIA Cerato magt sele For bil dvd

Oversigt:

* Hvis du installerer en eftermarkedet radio i din bil, du har brug for denne harness

* Alle ledninger og ledninger, som er mærket med egen specifikke funktion.

* Dette ledningsnet vil konvertere din eksisterende radio ledningsnet adapter forbindelser.

* Denne Radio Sele vil tillade installation af en ny eller brugt eftermarkedet stereo til din bil.

* Selen opfylder VVM-farve koder, der er nem at installere det ved at matche farver

Kabel længde: ca 13cm

Check venligst på bagsiden af din bil stereo for at se, om stikket på denne sele passer, hvis du er i tvivl om pasform, bedes du kontakte os for support INDEN køb.Når vi modtager ordren, vil vi sende post som de foto vi er anført.

Pakken Indeholder:

1 x Stereo ledningsnet

FAQ:

Hvordan at opdatere GPS-Kort?

du kan downloade den kort opdatering fra vores hjemmeside eller andre steder for Android-kort .

Er det muligt at lytte til musik eller radio, mens du bruger navigation ?!

Ja, det er muligt at lytte til radio eller musik, mens du bruger navigationssystemet.

Gør disse enheder understøtter rat kontrol ?

Ja, selvfølgelig.nogle specielle modeller, der måske har brug for CANBUS, bedes de kontrollere omhyggeligt, før du køber.

Kan vi installere DVD-Enheder, vores selv ?

Det foretrækkes, at installationen skal udføres af en professionel person.Vi er ikke ansvarlige for skader, der måtte opstå på instrumentbrættet i bilen, mens installation af enheden.Så det er bedre, at en professionel person, der installerer enheden på biler.

Meddelelse Ud prisen er ikke inkluderet import skat, brugerdefinerede gebyr, Fjerntliggende Område omkostninger eller told forsinkelse .Hvis pakken vende tilbage til os på grund af købere afvisning af at betale ovennævnte gebyrer, ville vi IKKE gensende pakken.Vi er en fabrik i Kina, for de fleste model, vi har dem på lager, men vi har brug for 2-3 dage til at teste enheden, inden du sender. 1. Worldwid Forsendelse. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Bemærk:for kort,vil vi sende din landets kort som en gave .men hvis vi ikke har det kort over dit land ,så er du nødt til at downloade android-kort, der kan arbejde i de lokale.

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter og prøv igen

Om Forsendelse (Vigtigt): 1. Vi vil erklære $70 som standard på fakturaen for din pakke for at hjælpe dig med at undgå told så meget som muligt.Hvis du har en bedre måde at undgå dette, kan du kontakte os, vil vi samarbejde med dig. 2. Told-gebyr og Afgifter er købers ansvar, vi sælger ikke kan styre det, og vil ikke være ansvarlig for dette, vær venligst opmærksom på, om det, før du afgiver ordren Normalt 98% af kunderne kan få varen uden Told gebyr, så du behøver ikke bekymre dig om det.Hvis varen er blevet returneret på grund af købers refusion til i tolden eller modtage pakken, shipping postgae og dyrt gebyr vil være faldet til købere ansvar. 3. Hvis din shipping adresse, der hører til fjerntliggende område i rederiet s shipping-system, du er nødt til at tilføje eksterne gebyr $45 for din pakkelevering eller ændre andre bedre shipping måde, ellers er din pakke ikke bliver sendt ud.Uanset om din adresse hører til den fjerntliggende område eller ej, kan du kontrollere din adresse på DHL ' s officielle hjemmeside 4. Hvis pakken er gået tabt i transit, vil vi fuld refundering af købsprisen til dig eller sende en ny. 5. Du må ikke levere postboks-adresse, vi kan ikke sende pakken til denne form for en 6. Når du placerer ordre, kan du holde kontakt til at fremskynde behandlingen er tid til din oder.Bemærk: russiske kunder har brug for til levere deres fulde navn efter den kontakt, navn på pakken.



  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Specielle Funktioner: strømkabel til bil radioer
  • Element Vægt: 0.1
  • Element Type: Kabler, Adaptere & Stik
  • Passer Til: For Hyundai Elantra Santa fe Tucson KIA Cerato
  • Interface: Strøm Kabel
  • Spænding: 12V
  • Mærke: HACTIVOL

Vip Badboy Vip

2021-02-10

All O.K.

Rigina Gwafa

2020-11-18

Exact to product description. Congratulations. And thank you

Jmarmstrong

2020-11-05

Of good quality

Uliana Vanilla

2020-09-09

Installed on Hyundai Santa Fe in 2006. Everything works.

Ajjuronni

2020-09-20

On Santa Fe 2 2006 year not sole