Log ind Registrer

Vare Detaljer

2016 udgave HOOD Mini1969 Mini-1969 lille klasse a forstærker yrelsen DIY kit 0

2016 udgave HOOD Mini1969 Mini-1969 lille klasse a forstærker yrelsen DIY kit

kr79.84 kr77.45

Tags: 1969 bestyrelsen, honda lyd-kit, 1969 kit, 1969 forstærker bestyrelsen, 1969 hætte, 6dj8, vacuum rør forstærker diy, søm overførsel, STEELDIVE, klasse 1969 forstærker.

Antal

SKU: w6960

2016 seneste Mini-1969 Mini-kit!

Effektforstærker med fremragende 1969 linjer og passende fleksibilitet til at anvende til desktop applikationer, længe du lytter til ikke er træt.Særlige funktioner er som følger: - enkel installation - højt signal-til-støj-forhold - intermediate frequency sød - høj og lav frekvens gode resultater -

Anbefalet spændingsområde DC 14 - 24V!Hvilestrøm 300ma-800ma output power 3-10W!

Grænse for spændingsområde 12-32V!Grænse hvilestrøm 1.2 En! (anbefales ikke til brug i ekstreme, høj spænding, høj aktuelle forhold)!Varmen er enormt, og det brænder nemt!Vær forsigtig, Dette board er en klasse a forstærker, varmen er meget stort, så brug venligst nok radiator, eller temperaturen er for høj til at forårsage bestyrelsen til at brænde!

......

Hylde tid: 2016/06/28 Som den elektroniske komponent markedet er ustabilt, nogle dele kan være udsolgt, og erstattet af andre mærker, men det vil ikke påvirke din brug!

Du må ikke henvise til PCB-fil, som jeg ønsker at tegne.Vi er ikke forpligtet til at hjælpe andre design.Dette produkt er færdigt bord, grænsefladen er trykt på tavlen, og ikke give skemaer og andre dokumenter!

Garanti beskrivelse:

1, færdige produkter fra næste single dages garanti for 30 dage (buy familien for alle de problemer er ikke garanteret).

2, kits er svejset uden garanti (efter alle, at hver person er ikke det samme, vores produkter avancer, der ikke har råd til købers evne til at mislykkes, DIY fejl forårsaget af tab.Den halvfabrikata kit har været loddet til test for god levering.For at sikre de rettigheder og interesser for købere, købere kan modtage varen efter svejsning gode dele samt spredt komponenter til test, afprøvning problemer kan finde sælgeren er ansvarlig for, ikke noget problem for svejsning.

3, uanset om de færdige produkter eller suite ved svejsning tin ændringer, eller på grund af udseendet, der er forårsaget betydelige ændringer af købere er ikke garanteret, trods alt, vores produkter ikke har den evne til at bære den beskedne overskud til at købe familie til årsagerne til tabet.

4, risikoen for, at en DIY har fejlet, hvis køberen ikke afgøre, om de har evnen til at gøre DIY succes, skal du for at vælge at købe de færdige plade, er den færdig plade, efter at køberen har fået varen inden for 30 dage i henhold til den korrekte metode til at bruge eller teste de problemer, der er foretaget af sælgere.

5, i tillæg til ovenstående er der 4 årsager til følgende årsager: skader ikke give garanti, køberen har modtaget den forkerte magt eller forkert spænding forårsaget af samhusning, ikke svarer til de specifikationer, der er af udstyr eller komponenter, der fører til, at problemet med købere, forkert brug eller test fører til problemer, købe familiemæssige årsager, eller på grund af misoperation problemer etc..



  • Model-Nummer: 1969
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK

Chevysrule 69

2021-02-03

Order received. Packaged very well, everything is whole. We haven't assembled the device yet. The dimensions of some parts are too big, but for us this is not critical. The output transistors could be replaced by others, in the TO-264 case, such as 2SC3281, 2SC5200. If anything, after assembling the device, we will add a review. The seller can be recommended for cooperation.

Nahnotmeu

2020-11-12

Everything works as it should, The Radiators just need to be inserted.